HyperX utökar DDR4-serien med tillskotten FURY DDR4 och Impact DDR4

HyperX, spelavdelningen på Kingston Technology Company, Inc. presenterar idag sitt senaste tillskott till DDR4-serien; HyperX FURY DDR4 DIMM och HyperX Impact DDR4 SODIMM.

HyperX utökar DDR4-serien med tillskotten FURY DDR4 och Impact DDR4 1Båda minnesprodukterna har en automatisk Plug N Play-överklockningsfunktion. FURY DDR4 finns i upp till 3466MHz1 och Impact DDR4 i upp till 3200MHz.

HyperX FURY DDR4 är en kostnadseffektiv men högpresterande uppgradering för Intel och AMD:s senaste plattformar som erbjuder snabbare videoredigering, 3D rendering, spel och AI-bearbetning. Plug N Play-funktionen gör att minnet automatiskt överklockar på standardinställningen DDR4 1.2v. HyperX utökar också Impact DDR4 SODIMM-serien med högre hastigheter på produkter med kapacitet på upp till 16GB-moduler och konfigurerade kit på upp till 64GB. Volten är baserad på standard 1.2V-värden och stödjer XMP-profiler för enkel överklockning.

  • Vi är glada över att kunna utöka HyperX DDR4-serien. De nya tillskotten FURY DDR4 och Impact DDR4 passar för dem som är ute efter premiumprodukter med höga hastigheter, hög och pålitlig prestanda samt snygg design för en mindre kostnad, säger Mikael Johansson, regionchef på Kingston i Norden och Baltikum.

HyperX FURY DDR4 DIMMs och HyperX Impact DDR4 SODIMMs finns tillgängliga hos HyperX:s återförsäljare. För mer information besök www.hyperxgaming.com.