HyperX:s senaste tillskott – Predator DDR4 RGB med Infrared Sync Technology Stockholm

HyperX spelavdelningen på Kingston Technology Company presenterar idag sitt nya tillskott, Predator DDR4 RGB utrustad med HyperX:s industriledande Infrared Sync technology.

HyperX:s senaste tillskott – Predator DDR4 RGB med Infrared Sync Technology   Stockholm 1Predator DDR4 RGB kommer med Intel XMP-profiler optimerade för Intels senaste plattform och finns tillgänglig i enskild modul om 8GB, eller i kit om två eller fyra med kapacitet om 16GB respektive 32GB.

  • Vi är glada att kunna presentera det senaste tillskottet i HyperX DRAM-familjen. Den unika RGB-designen med Infrared Sync technology ger förutom fantastisk prestanda en skräddarsydd visuell upplevelse som vi är säkra på att många gamers kommer uppskatta, säger Mikael Johansson, regionchef på Kingston i Norden och Baltikum.

HyperX Predator DDR4 RGB är utrustad med en LED-slinga och är kompatibel med ett flertal olika mjukvaror för att ställa in ljuset, däribland ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion och MSI Mystic Light Sync. HyperX:s IR Sync Technology är direkt sammankopplat med moderkortet och förhöjer den visuella upplevelsen genom att synkronisera modulbelysningen. Minnet är utformat för att prestera på 1.35V och är kompatibelt med ett flertal DDR4-moderkort. Predator DDR4 RGB är 100 procent fabrikstestade och kommer med livstidsgaranti och gratis teknisk support.

HyperX Predator DDR4 RGB är tillgänglig hos HyperX:s återförsäljare.