i-PRO och Vaxtor i samarbete för att leverera kraftfulla ALPR-appar på AI-kompatibla kameror
Hem Leverantör i-PRO EMEA och Vaxtor samarbetar för att leverera kraftfulla ALPR-appar på AI-kompatibla kameror

i-PRO EMEA och Vaxtor samarbetar för att leverera kraftfulla ALPR-appar på AI-kompatibla kameror

Publicerat av: Redaktionen

 i-PRO EMEA och Vaxtor, ett ledande analysföretag, tillkännager idag ett globalt samarbete för den senaste generationen av dess kraftfulla automatiska program för igenkänning av registreringsskyltar, VaxALPR, som nu kan köras på i-PRO AI-aktiverade kameramodeller.

Dessa kraftfulla och pålitliga AI-kapabla kameror kan nu integrera Vaxtors högpresterande och lättanvända applikation – vilket minskar systemkostnader och komplexitet.

Med edge-analyser utförda på i-PRO-kameror behöver inte video strömmas till en PC/server, vilket säkerställer effektiv drift på alla nätverk, inklusive 4G. Appen körs inbäddad på i-PRO AI-kameror med enkel licensiering per kamera och utan krav på minimum antal kameror. Den är också integrerad för användning med i-PRO Video Insights videohanteringssystem (VMS), vilket gör det enkelt att både komma igång och driva systemet.

AI-lösningen är idealisk för en rad applikationer, inklusive stadsövervakning, parkering, passerkontroll, säkerhet, brottsbekämpning och intelligenta transportsystem (ITS). Denna nya  VaxALPR-applikation har en igenkänningsgrad på över 98 % och är lämplig för alla trafikmiljöer.

i-PRO och Vaxtor i samarbete för att leverera kraftfulla ALPR-appar på AI-kompatibla kamerorFramöver planerar Vaxtor också att integrera sina andra applikationer för objektteckenigenkänning (OCR), inklusive dess generiska OCR-läsare VaxOCR Genesis, för användning på i-PRO-kameror. Denna användarprogrammerbara, multifunktionella OCR kommer att öppna ett helt nytt användningsområde utöver säkerhet, inklusive lagerrevision, tillgångsspårning och logistik, och för alla automatiseringsprocesser som inkluderar spårning av numeriska koder.

”Vi har imponerats av processorkraften hos i-PRO-kamerorna, det öppna systemet och flexibiliteten och supporten från dess tekniska team”, säger Juan Vercher, VD och grundare av Vaxtor. ”Denna kombination av kraftfull hårdvara och samarbete kommer att göra det möjligt för oss att erbjuda ytterligare unik funktionalitet till våra gemensamma kunder. Det är en spännande framtid vi har framför oss.”

Gerard Figols, i-PRO EMEA-president, tillade: ”Det är i-PROs uppdrag att samarbeta med de starkaste tredjepartsutvecklarna av mjukvara, med hjälp av vårt öppna kamerasystem för hårdvara, för att leverera de mest kraftfulla AI-applikationerna inom alla branscher. Detta globala samarbete med Vaxtor, en applikationsleverantör som driver innovation inom ALPR och OCR, är ytterligare ett exempel på vår kundfokuserade affärsmodell.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>