I veckans avsnitt av podden Cyber Talks gästar Therese Naess, chef för Sveriges nationella cybersäkerhetscenter
Hem Säkerhet I veckans avsnitt av podden Cyber Talks gästar Therese Naess

I veckans avsnitt av podden Cyber Talks gästar Therese Naess

Publicerat av: Redaktionen

Rolf Rosenvinge och Therese diskuterar bland annat om centrets unika uppdrag och hur det är att bygga upp en ny verksamhet i samverkan med andra myndigheter.

De pratar även om aktuella frågor som kriget i Ukraina och ransomware.

Podden Cyber Talks

I veckans avsnitt av podden Cyber Talks gästar Therese Naess, chef för Sveriges nationella cybersäkerhetscenter

Therese Naess, chef för Sveriges nationella cybersäkerhetscenter

Cybersäkerhet och dataskydd ligger högt på många företags agendor, men trots det finns det idag få plattformar som går på djupet i frågan.

Därför lanserar Orange Cyberdefense ”Cyber Talks”, en podcast om cybersäkerhet som ska avhandla aktuella frågor och utmaningar som dagens CISO:s (Chief Information Security Officer) står inför.

Nya avsnitt:

Podden släpps varannan vecka och kommer att gästas av profiler från svenskt näringsliv och offentlig sektor för att diskutera aktuella ämnen och dela med sig av kunskap från sina verksamheter.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00