IAMCP Sweden Chapter ger dig möjlighet

 Anmälan till kostnadsfritt provmedlemskap i IAMCP (International Association of Microsoft Channel Partners)Sweden.

Om du är partner till Microsoft och nyfiken på vad ett medlemskap i partnerföreningen IAMCP Sweden innebär, har du nu möjligheten att prova det resterande av året 2016 utan extra kostnad. Detta är ett fullvärdigt provabonnemang men för att utvärdera medlemskapet bästa sätt, låt dig och dina kollegor utnyttjar alla de aktiviteter som vi erbjuder.iamcp

Läs mer om IAMCP på: www.iamcp.se

Medlemsansökan: www.iamcp.org/event/provmedlem

IAMCP – WIT (Women in Technology)

Då IAMCP belyser utmaningarna att hjälpa fler kvinnor till IT-branschen och framförallt Microsoft ekosystem finns en subgrupp med namnet IAMCP – WIT Sweden. Ira Kolehmainen som är landschef för SoftwareOne i Sverige har ordföranderollen med Susanne Asp, produktchef på Ingram Micro som ”co-driver”.

Alla tjejer som på något sätt aktivt arbetar med IT och i Microsofts ekosystem är välkomna för en möjlighet att bygga upp sitt nätverk och få inspiration till en karriär inom IT-branschen. Du som är kvinna och redan är aktiv inom IT-branschen får gärna komma för att bidra med tips, råd och inspiration. Vi lyfter frågor, möjligheter att ge varandra erfarenheter utbyte och mingel.

Nu på fredag, den 10:e Juni har vi ett frukostmöte på Microsoft mellan 08:00-10:00.

Vi kommer få lyssna på Helene Stafferöd Westerlund – Head of Gaming Platform Engineering på Betsson och Asal Hasselberg – Engagement Manager på Microsoft som berättar om sina utmaningar och möjligheter i karriären.

Anmälan: www.iamcp.org/event/wit10juni

Välkommen!

Post Comment