IBM Sweden utser HCL Technologies till Partner of the Year

IBM Sweden utser HCL Technologies till Partner of the Year

IBM Sweden utser HCL Technologies till Partner of the Year 1HCL Technologies har uppmärksammats med priset 2018 Partner of the Year Award av IBM Sweden. Priset tilldelas HCL tack vare det framgångsrika partnerskapet mellan IBM och HCL kring shared services samt stordator-relaterade lösningar och produkter. IBM delade ut priset i samband med partnereventet IBM Sweden Business Partner Summit i Stockholm den 16 maj, 2018.

HCL har investerat stort i sitt stordatornav (Mainframe Center Of Excellence) i Göteborg, vilket nu är en del det globala erbjudande kring stordatortjänster som HCL och IBM levererar till flera gemensamma kunder. HCL och IBM har samarbetat under flera år kring förändringsprojekt över hela Europa. Som ett resultat kan båda företagen nu leverera gemensamma tjänster där innovation och kundfokus är avgörande.

HCL och IBM fortsätter nu att utveckla sitt partnerskap så att gemensamma kunder i Norden, Europa och globalt även i framtiden ska få tillgång till de bästa möjliga tjänsterna.

Kring utmärkelsen;

“Vi har investerat stort i Norden och det är jättekul att både kunder och partners uppmärksammar detta. Partnerskapet med IBM Sweden är en viktig del för oss i vårt arbete med att leverera de senaste teknikerna, ledande innovation och de bästa tjänsterna till våra gemensamma kunder. Vi är glada att IBM Sweden har utsett oss till Partner of the Year, och vi ser redan nu fram emot att utveckla partnerskapet för framtida satsningar inom förändringsprojekt för gemensamma kunder, säger Pankaj Tagra, Executive Vice President Nordic & Dach HEAD på HCL Technologies.