Idag invigs den svenska paviljongen på Mobile World Congress

Den svenska paviljongen, där 22 svenska företag ställer ut, är resultatet av ett samarbete mellan Business Sweden och den svenska ambassaden i Madrid.

Business Sweden har sedan tidigt 2000-tal varit på plats på MWC och intresset har vuxit Idag invigs den svenska paviljongen på Mobile World Congress 1konstant. Senare idag invigs årets svenska paviljong av digitaliseringsminister Peter Eriksson.  

Mobile World Congress är världens största mässa för mobilteknik och tillhörande industrier och arrangeras årligen i Barcelona och Business Sweden är där med några av Sveriges mest spännande och innovativa bolag. I år är intresset för den svenska paviljongen rekordstort.

– Vi ser fram mot den officiella invigningen av den svenska paviljongen av digitaliseringsminister Peter Eriksson senare idag. Redan igår var det full aktivitet här, från morgon till kväll, och vi förväntar oss en stadig ström av företagare, investerare och leverantörer de kommande dagarna säger Johan Snellman, regionchef för Västeuropa på Business Sweden.