Idag tillkännagav NetNordic och Airties tecknande av ett strategiskt återförsäljaravtal
Hem NyheterNÄTVERK  Idag tillkännagav NetNordic och Airties tecknande av ett strategiskt återförsäljaravtal

 Idag tillkännagav NetNordic och Airties tecknande av ett strategiskt återförsäljaravtal

Publicerat av: Redaktionen

NetNordic tecknar återförsäljaravtal för att tillhandahålla Airties smarta Wi-Fi-utbud till bredbandsoperatörer i hela Norden

NetNordic är en ledande nordisk systemintegratör och Airties den mest utbredda leverantören av Wi-Fi-lösningar till tjänsteleverantörer globalt.

Återförsäljaravtalet omfattar Airties prisbelönta utbud av smarta Wi-Fi-produkter och tekniskt stöd till lokala bredbandsleverantörer. Specifikt kommer NetNordic att erbjuda Airties smarta Wi-Fi-programvara för gateways för hemmet (Airties Edge), molnbaserad hanteringsplattform (Airties Cloud), companion app (Airties Vision) och Wi-Fi 6 Mesh Extenders – för att tillhandahålla en förbättrad Wi-Fi- och uppkopplingsupplevelse för slutkonsumenterna (Wi-Fi i hemmet).

NetNordic är en av de mest kända systemintegratörerna i hela regionen och vi är glada över att samarbeta för att tillgodose de dynamiska behoven i Norden”, säger Philippe Alcaras, VD för Airties. “Operatörerna inser behovet av att hantera en förbättrad Wi-Fi-upplevelsen för sina kunder och att kunna leverera ny tjänster. Tillsammans är Airties och NetNordic här för att hjälpa dem att få det att hända. ”

”Airties är känt för att tillhandahålla Wi-Fi för hemmet och anslutningslösningar till ledande bredbandsleverantörer globalt, och vi är mycket stolta över att kunna arbeta med dem för att expandera och nå ännu djupare på hela den nordiska marknaden”, säger Jarl Øverby, koncernchef på NetNordic. ”Från deras avancerade mjukvarulösningar till deras senaste Wi-Fi 6-enheter, ser vi fram emot att erbjuda Airties-portföljen till operatörer i hela regionen för att leverera exceptionell hem-Wi-Fi till prenumeranter.”

 Idag tillkännagav NetNordic och Airties tecknande av ett strategiskt återförsäljaravtalDen ökande efterfrågan på förbättrad anslutning och att hemmakontoret förblir det nya normala, är några av nyckelfaktorerna för detta avtal. Enligt en nyligen genomförd undersökning* beställd av Airties, föredrar konsumenterna starkt att deras bredbandsoperatör ligger i framkant för att säkerställa kapacitet och kvalitets Wi-Fi-upplevelse. 80% säger att de hellre vill att deras bredbandsabonnemang i hemmet är inkluderat med Wi-Fi-nätverksutrustningen, istället för att köpa det själva genom detaljhandeln. Dessutom förväntar sig 71% av konsumenterna att fortsätta arbeta hemifrån efter pandemien och 58% skulle överväga att uppgradera till en snabbare nivå av internettjänst om den kombineras med smarta Wi-Fi i hela hemmet.

Airties Edge är Smart Wi-Fi-programvara som intelligent skickar konsumenternas enheter (bärbara datorer, surfplattor, smartphones, spelkonsoler, IoT, etc.) till den bästa tillgängliga kanalen och bandet (2,4 GHz och 5 GHz), baserat på realtidsnätverksförhållanden. Airties Cloud organiserar Wi-Fi i hem, optimerar operatörsportar och förlängare i realtid för att säkerställa en bättre upplevelse för konsumenterna, samtidigt som de ger insikter om anslutna enheter. Det gör det också möjligt för operatörer att ta itu med utvecklande konsumentbehov, till exempel cybersäkerhet, genom en serie digitala tjänster. Airties Cloud hanterar nu aktivt mer än 33 miljoner hem och stöder mer än 646 miljoner aktivt anslutna enheter över hela världen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>