IFA Messe Berlin är en av världens ledande mässor för hemelektronik, teknik och programvara

På IFA, mer än 1600 utställare presenterar den senaste utvecklingen inom hemelektronik och hushållsapparater.

Besökare kan ta en närmare titt på de nya enheterna långt innan de drabbade hyllorna.

IFA Berlin är en av världens ledande mässor för hemelektronik, hushållsapparater och andra tillämpningar av teknik och programvara. För sex dagar på mässområdet vid Bildresultat för ifa berlinMesse Berlin, mer än 1600 utställare från över 30 länder erbjuder sina tjänster för detaljhandeln, köpare och experter från industrin. IFA är också öppet för journalister,
konsumenter och människor som är allmänt intresserade av de senaste trenderna inom teknik. Utställare på IFA Berlin Bland utställarna är några av världens ledande kamera, telefon och gps tillverkare. Den senaste utvecklingen i världen av teknik och programvara som 3D-utskrifter, fitness spårning med bärbara enheter och drönare har sin plats på IFA liksom. Noter utställare är Bosch, Canon, Epson, Deutsche Telekom AG, Fujitsu Siemens, Hitachi, LG, Olympus, Panasonic, Philips, Samsung, Sennheiser, Sony och Toshiba och många andra.

IFA: en berättelse om tillväxt Historien om IFA inleddes den 4 December 1924 med den första “Grosse Deutsche Funkausstellung”, med fokus på radion som ett nytt medium. Händelsen deltog 242 utställare och 180.000 besökare och ockuperade en yta på 7000 kvadratmeter. Mer än 90 år senare, har IFA fått sällskap av telekommunikation och IT-experter och har sedan dess blivit en riktig multimedie mässa. Idag, IFA har 150.000 sqare meter utställningsyta och 240.000 besökare varje år.

Mer om om mässan får du på IT-kanalen, vi besöker den under tre dagar. Och rapporterar direkt där ifrån.

 

 

Post Comment