IFS ändrar om i ledarskapet för Nord- och Centraleuropa
Hem Kvinnor på Kanalen IFS ändrar om ledarskapet för Nord- och Centraleuropa

IFS ändrar om ledarskapet för Nord- och Centraleuropa

Publicerat av: Redaktionen

IFS meddelar att fyra av företagets regionala ledare nu får nya roller – bland annat utses Ann-Kristin Sander till ny Nordenchef.  

Elni Kullmer, tidigare Nordenchef, tillträder nu rollen som Regional President för Nord- och Centraleuropa, som består av DACH-länderna (Tyskland, Österrike, Schweiz), Norden (Sverige, Norge, Finland, Danmark och de baltiska länderna) och Östeuropa.

Hon har genom åren bland annat arbetat med att dra in och upprätthålla det goda samarbetet med några av världens mest innovativa och respekterade varumärken, inklusive Ericsson, Elvia, Jotun, LKAB, Saab, Sporveien AS, SSAB, Stockholm Exergi och Tetra Pak.

Ann-Kristin Sander har utsetts till IFS nya Nordenchef. I denna roll kommer hon att rapportera till Elni Kullmer och arbeta nära den regionala ledningsgruppen för att fortsätta driva på IFS tillväxt.

IFS ändrar om i ledarskapet för Nord- och Centraleuropa

Ann-Kristin Sander,Elni Kullmer.

Glenn Arnesen, som tidigare var Regional President för Nord- och Centraleuropa, har utsetts till President, Global Install Base, och kommer vara ansvarig för att stötta IFS tusentals företagskunder världen över. Med sitt team kommer han fortsätta säkerställa att kunder snabbt får tillgång till den teknik de behöver för att lyckas och växa – en viktig roll med tanke på den enorma tillväxten av kunder som nu använder molnbaserad teknik.

Kent Mattsson, tidigare Sales Director, har utsetts till Vice President, Service Management Business Unit för Nord- och Centraleuropa. Även detta är en central roll, då en av de främsta anledningarna till att företag väljer IFS är just Service Management  – en viktig tillgång för att exempelvis företag med anläggningar, underhåll och tillverkning ska kunna ge sina kunder bästa möjliga service.

– IFS har vuxit i en otroligt snabb takt de senaste åren, så det är viktigt att vi investerar i teamet och ledningsstrukturen för att säkerställa att våra kunder får stöd i hela kundresan, säger Simon Niesler, Chief Revenue Officer på IFS. Vi fortsätter att rekrytera de mest begåvade personerna i branschen, men vi arbetar också kontinuerligt med att se till att våra anställda har möjlighet att utvecklas i takt med företagets tillväxt. Dessa befordringar är mer än välförtjänta med tanke på Glenns, Elnis, Ann-Kristins och Kents framgångar på IFS, där de tillsammans har ökat vår närvaro på den nordiska marknaden med över 250 procent.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>