IFS köper nederländska EAM-företaget ULTIMO
Hem NyheterFöretagsnyheter IFS förvärvar nederländska EAM-företaget ULTIMO

IFS förvärvar nederländska EAM-företaget ULTIMO

Publicerat av: Redaktionen

IFS utökar sitt ledarskap inom programvara för underhållssystem (Enterprise Asset Management) genom ett förvärv av nederländska ULTIMO.

Förvärvet inkluderar ULTIMOs produkter, kundbas och expertteam.

IFS köper nederländska EAM-företaget ULTIMOIFS meddelar att de har undertecknat ett definitivt avtal om att köpa Ultimo Software Solutions, den nederländska leverantören av molnbaserad mjukvara för underhållssystem, så kallad Cloud Enterprise Asset Management. ULTIMO har blivit erkänt för att bygga ett starkt varumärke genom sin förmåga att leverera kompletta, flexibla och högt konfigurerbara SaaS-baserade EAM-lösningar.

ULTIMO kompletterar IFS EAM-erbjudande för molnet med sin bevisade förmåga att ytterligare möjliggöra för kunderna att snabbt realisera värde av sina lösningar.

Deras EAM-lösning är även känd för att vara snabb att implementera och enkel att använda.

– Detta förvärv sätter IFS i en unikt stark position, eftersom vi nu erbjuder marknadens mest kompletta uppsättning av EAM-funktioner, säger IFS CEO Darren Roos. Flexibiliteten och konfigurerbarheten hos ULTIMO är ett utmärkt komplement till IFS Clouds helhetsfunktioner.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>