IFS lanserar nu automatiseringslösningen IFS assyst 11.4
Hem Teknik IFS lanserar nu automatiseringslösningen IFS assyst 11.4

IFS lanserar nu automatiseringslösningen IFS assyst 11.4

Publicerat av: Redaktionen

IFS offentliggör idag att företaget nu lanserar IFS assyst 11.4, som är den första uppdateringen av lösningen sedan IFS förvärvade Axios.

Den nya versionen har förenklad prissättning, licensiering och driftsättning för att kunna ge värde på bara några veckor.

IFS assyst 11.4 innefattar en rad nya funktioner för att standardisera, förbättra och automatisera arbetsflöden på ett enkelt och effektivt sätt, vilket ger företag större möjlighet att införa enhetliga arbetsflöden över stora delar av verksamheten. Genom att bredda och utöka IT Service Management (ITSM) till Enterprise Service Management, fokuserar IFS assyst 11.4 på säker och automatiserad självbetjäning, vilket sätter medarbetarupplevelsen i centrum i alla digitala transformationsstrategier från IT till HR och ekonomi.

IFS lanserar nu automatiseringslösningen IFS assyst 11.4

Martin Schirmer, President, IFS assyst

­– Digitaliseringen av processer och att skapa effektiva arbetsflöden är en grundpelare i alla företags digitala transformation, men att uppnå det i hela företaget har hittills varit komplext och dyrt, och därför begränsats till IT-funktionen, säger Martin Schirmer, President, IFS assyst. Med assyst 11.4 har vi tagit itu med några viktiga områden, som prissättning, kontraktering och implementering, vilket kommer att göra det enklare och snabbare för en verksamhet att skala upp utbyggnaden av tekniken.

I uppdateringen har assyst utökat omnikanalupplevelsen, utvecklat sin chattbot och tillhandahåller en mobilapp för självbetjäning.

Detta innebär att anställda kan få tillgång till den hjälp de behöver var de än arbetar.

Bland nyckelfunktionerna i IFS assyst 11.4 finns:

  • Över 100 fördefinierade tjänstearbetsflöden för att snabbare kunna generera värde
  • En lågkodsmetod för att definiera och underhålla tjänstearbetsflöden
  • Ett intuitivt och lättnavigerat användargränssnitt
  • Enkel kostnadseffektiv prissättning för att lätt kunna implementera lösningen i hela verksamheten
  • Integration med samarbetsplattformar som Microsoft Teams

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>