Hem Nyheter IFS tillkännager idag på IFS World Conference i Boston att de köper Astea

IFS tillkännager idag på IFS World Conference i Boston att de köper Astea

Publicerat av: Redaktionen

IFS och Astea tillkännager idag på IFS World Conference i Boston de vill stärka det globala ledarskapet inom field service management segmentet.

IFS tillkännager idag på IFS World Conference i Boston att de köper Astea 3”Både företag, våra kunder, partners och anställda kommer att dra nytta av vår gemensamma kunskap inom området”, säger IFS-vd Darren Roos.

”Astea’s vd Zack Bergreen och hans team har byggt en stark FSM-spelare med fantastiska kundreferenser, mycket begåvad personal och ett sofistikerat produktutbud. Med detta förvärv kommer vi att kunna ta fram det bästa field service-erbjudandet i branschen vilket kommer att driva både oss och våra kunder framåt, säger Ross.

“Om vi tittar på vilket värde detta ger vår kunder är denna kombination absolut större än summan av dess delar, avslutar Roos”.

IFS film: klick här 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>