Årets stora partnerevenemang, Microsoft Partner Day 2015
Hem DISTRIBUTÖRIngram Micro Årets stora partnerevenemang, Microsoft Partner Day 2015

Årets stora partnerevenemang, Microsoft Partner Day 2015

Publicerat av: Redaktionen

Igår var det dags för årets stora  partnerevenemang, Microsoft Partner Day 2015

DSC_4683 (3)I år har juryn fokus på att man ligger i framkant Windows 10 och mobilitet, men de tittar också mer handgripligt på deras gemensamma transformation till molnet ur alla tänkbara vinklar.

Morgonen startade sedvanligt med en Keynote – Jonas Persson, VD Microsoft Sverige. Nyckel till lyckade affärer – Vad har vi lärt oss – Vad är det för trender – Anpassa strategier.

Partnerna fick gynnsamma tillfället att lyssna till 20-tal breakouts bland annat fick dem möjligheten till, Tech Data – så kan Tech Data hjälpa dig att skapa lönsammare molnaffärer, ALSO – Cloud is the new black och Ingram Micro – Ingram Micro + SkyKick = framgång i molnet.

De fick även ett utmärkt tillfälle att få större insikt kring Microsofts satsningsområden, initiativ och marknadsaktiviteter under året. När dagen drog mot sitt slut, klev Inspirationstalare Stefan Hyttfors upp på scen – framtid, omvärldsbevakning och affärsutveckling. Oerhört inspirerande klokt och tänkvärt, var tar vi och världen vägen. Är vi mogna för det eller bara rädda?

Kvällen avslutades det med Afterwork & Partner Award med mingel.

Årets stora partnerevenemang, Microsoft Partner Day 2015

Bildspel kommer under dagen!

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>