Ignition Technology distribuerar Beyond Identitys lösningar för lösenordsfri inloggning
Hem Nyheter Ignition Technology distribuerar Beyond Identitys lösningar för lösenordsfri inloggning

Ignition Technology distribuerar Beyond Identitys lösningar för lösenordsfri inloggning

Publicerat av: Redaktionen

Beyond Identity väljer Ignition Technology för att driva utvecklingen av försäljningskanalen i Norden och Benelux

Beyond Identity, en leverantör av lösenordsfri inloggning, påbörjar nu ett strategiskt partnerskap med Ignition Technology.

Avtalet innebär att Ignition Technology ska distribuera Beyond Identitys lösningar genom sitt nätverk av IT-återförsäljare och leverantörer av managerade tjänster på säkerhetsområdet (MSSP) i såväl Norden som Benelux.

Ransomwareattacker har ökat kraftigt den senaste tiden, och har nästan dubblerats i antal från första halvan av 2020 till samma tid i år. I grunden orsakas ofta ransomwareaattacker och andra dataintrång av lösenordsstölder, och stulna användaruppgifter används i 85 % av alla cyberattacker. Beyond Identity hanterar problemet genom att eliminera lösenorden som en metod för att identifiera sig. När lösenorden väl är borta har verksamheterna stängt dörren för attacker som är baserade på stulna användaruppgifter.

Med Beyond Identitys plattform identifieras istället användarna och enheterna med en riskbaserad accesskontroll. Lösningen knyter användaren till sina enheter med asymmetrisk kryptering, vilket är samma beprövade, säkra och skalbara teknik som används på internet i miljarder transaktioner varje dag i form av TLS (idag kallat SSL). Tekniken gör det möjligt att knyta en enhet till en individ, vilket gör att lösenorden inte behövs. Beyond Identitys lösning kan installeras på några timmar och kan integreras med alla vanliga lösningar för single sign-on.

Ignition Technology distribuerar Beyond Identitys lösningar för lösenordsfri inloggning

Juha Hakava, Nordenchef för Beyond Identity

”Vi är mycket glada över att börja arbeta med Ignition Technology i Norden. De var det självklara valet eftersom de visat tidigare att de har stor kunskap om lösningar för cybersäkerhet och identitets- och accesslösningar. De ser precis som vi att det finns en stor marknad för den här typen av lösning och att branschen kommer växa snabbt. Vi kommer tillsammans arbeta för att göra Beyond Identity till den ledande leverantören för lösenordsfri autentisering i Norra Europa”, säger Juha Hakava, Nordenchef för Beyond Identity.

“Ignition Technology är en specialiserad distributör för Saas-baserade säkerhetslösningar. Vi fokuserar på att hjälpa våra partners att vinna fördelar på marknaden genom ledande teknik. Vi har mycket erfarenhet av lösningar för identifiering och har sett en ökad efterfrågan på teknik som hjälper kunderna förbättra sin säkerhet och som minskar risker som har att göra med lösenord och tillit. Vi är väldigt nöjda med att kunna samarbeta med Beyond Identity. Deras lösenordsfria plattform och lösningar är världsledande och kompletterar vårt erbjudande på området. Vi ser fram emot att arbeta med deras kompetenta och duktiga team i Nordeuropa”, säger Marko Lindstedt, säljchef för Ignition Technologies i Nordeuropa.

”Beyond Identity har en 100 % kanalcentrerad affär i EMEA. Nu har vi rätt personer ombord och ett europeiskt datacenter igång, vilket gör att vi kan arbeta för att tillsammans med våra partners växa i Norden och Benelux.” säger Juha Hakava.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>