Hem Nyheter iioote och Sigma Technology stärker samarbete för att möjliggöra Industriella IoT-Applikationer

iioote och Sigma Technology stärker samarbete för att möjliggöra Industriella IoT-Applikationer

Publicerat av: Redaktionen

Sigma Technology Solutions har i flera år varit en professionell kompetenspartner till den Göteborgsbaserade industriella IoT (sakernas Internet) leverantören iioote.

iioote och Sigma Technology stärker samarbete för att möjliggöra Industriella IoT-Applikationer 2

Robert Åberg, Karin Wikander (Sigma Technology), Robert Spertina, Bertil Moberg (iioote). Foto: Sigma Technology

När iioote nu förbereder sig för att skala upp och lansera nya produkter står Sigmas experter redo att stödja dem med spetskompetens inom IoT.

iioote:s syfte är att påskynda utvecklingen inom IoT med avancerad teknik som hjälper företag att fatta smarta och hållbara beslut. De utvecklar avancerade IoT-lösningar och erbjuder rådgivning för sina kunder inom industri, kommun och offentlig sektor.

Nyligen har iioote introducerat ytterligare en industriell IoT-lösning med batteridrivna sensorer för kunder inom avfallshantering och återvinning.

Lösningarna hjälper dem att samla information om antalet besökare, besökarnas beteendemönster, väder och behållarnas användning. Med hjälp av data kan återvinningscentralerna optimera sina processer och resurser, automatisera operationer och planera förebyggande underhåll.

– Enligt FN:s mål för hållbar utveckling strävar vi efter att minimera slöseriet med resurser och hjälpa industri- och serviceföretag att fatta smarta och hållbara beslut. De industriella IoT-lösningarna och tjänsterna som vi tillhandahåller kan mäta många typer av data och användas för att analysera användning, beteendemönster och effektivitet i våra kunders verksamhet. Med denna information kan de optimera sina resurser, minimera miljöpåverkan och spara sina kostnader. Dessutom kan sensorerna hålla reda på antalet besökare i lokalerna, vilket hjälper kunderna att undvika folkmassor och följa hälsorekommendationer, vilket är särskilt viktigt i pandemitider, säger Robert Spertina, Head of IoT på iioote.

Inför lanseringen av iiootes batteridrivna sensorer har Sigmas informationsingenjör bidragit till att ta fram informativ och användarvänlig produktinformation, vilket hjälpt iioote att leverera en komplett produktupplevelse för kunden.

– iiootes vision att utnyttja kraften i data och det uppkopplade samhället till att hjälpa människor att fatta smarta beslut ligger oss väldigt nära. Vi ser fram emot att fortsätta samarbetet inom Internet of Things, dataanalys och informationshantering i framtiden, säger Robert Åberg, Head of Digital Services på Sigma Technology.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>