IIOT – SÅ SKA DU DIGITALISERA DITT FÖRETAG
Hem NyheterTech News IIOT – SÅ SKA DU DIGITALISERA DITT FÖRETAG

IIOT – SÅ SKA DU DIGITALISERA DITT FÖRETAG

Publicerat av: Redaktionen

Tillsammans med våra partners har vi  på OEM Automatic under flera år utvecklat ett sortiment inom IIOT.

Med våra specialiserade produktområden besitter vi spetskompetens och ett brett produktutbud för att underlätta för dig att ta steget in i den digitala världen.

Här får du veta hur.

VAD ÄR IIOT?

IIOT, Industrial Internet of Things, är en underkategori av IOT och hänvisar till IOT-teknik som används i industriella miljöer. IIOT drivs av smarta enheter som samlar in data och fungerar som så att olika maskiner, komponenter, enheter och produkter är anslutna via internet, för att kommunicera och dela informativ data med människor och system. Den data som delas kan sedan användas för att förbättra system, arbetsrutiner och procedurer eller för att skapa helt nya arbetssätt. Man kan säga att IIOT utgör ett ekosystem där människor, applikationer och enheter integrerar med varandra.

VAD TJÄNAR DU PÅ ATT ANVÄNDA IIOT?

Fördelen med att använda IIOT är att det i många fall anses att smarta enheter är bättre och mer effektiva än människor på att analysera data. Smarta enheter och maskiner som själva identifierar flaskhalsar och problem ger dig på så sätt potential att förbättra alla delar i produktions- och leveranskedjan. Du kan helt enkelt identifiera förbättringsåtgärder och fatta beslut baserad på faktiska data.

HUR KAN VI PÅ OEM AUTOMATIC HJÄLPA DIG MED DETTA?

Tillsammans med våra partners har vi under flera år utvecklat ett sortiment inom IIOT. Vi på OEM Automatic är idag en kompetent partner och tillsammans med dig som kund diskuterar vi fram rätt lösning för dig i ditt digitaliseringsarbete.

IIOT – SÅ SKA DU DIGITALISERA DITT FÖRETAGVi arbetar för att kunna erbjuda en komplett lösning för att underlätta för dig och ditt företag att ta steget in i den digitala världen. Vårt sortiment grundar sig på de automationsprodukter vi sålt och marknadsfört i nästan 50 år. Vi har sortimentsutvecklat för att bli mer framgångsrika och nu kan vi även erbjuda produkter och kompetens för uppsamling av informationen och möjliggöra en brygga till olika typer av moln tjänster.

  • PRODUKTER
  • KUNSKAP
  • PROJEKTLEDNING
VI HJÄLPER DIG MED KOMMUNIKATIONEN

Vårt produktområde Elskåpskomponenter på OEM Automatic finns här för att hjälpa dig och ditt företag att ta nästa steg i digitaliseringen.

Tekniken har gått fram i rasande takt hemma i hushållen och nu ser vi att det börjar släppa även inom industrin. Framför allt producerande verksamheter har ett ökande behov av digitalisering för att hänga med i framtiden och här är vi med och bistår med såväl produkter som kunskap.

CONNECTA MED VÅRA KABLAR

En viktig faktor när det kommer till IIOT-lösningar är en kraftfull kommunikationsstruktur. Vårt produktområde Kabel erbjuder dig lösningar där du behöver kablar för att olika delar ska kunna kommunicera med varandra. I dessa fall är det alltså kabeln som står för kommunikationen och informationsutbytet i ditt företags digitalisering. Här är en ethernetkabel ett bra alternativ.

HÅLL KOLL PÅ HUR DINA MASKINER MÅR MED DATA I REALTID

I samband med utvecklingen av nya maskiner är det allt mer förekommande att de från start utrustas med system som gör det möjligt att hantera en stor mängd data på ett effektivt sätt. Att förbereda för digitalisering och uppkoppling är en bra förutsättning för att det ska vara möjligt att följa och se hur maskinerna mår när de är i bruk.

SAMLA INFORMATION OM DRIFTDATA, HASTIGHET OCH POSITIONER

Sensor & Maskinsäkerhet erbjuder komponenter såsom fotoceller, ultraljud, givare, laserscanners och mycket mer. Med dessa produkter finns möjlighet att samla information om driftdata, hastighet och positioner som sedan kan läsas av i en IIOT-lösning och styrsystem som blir allt mer uppkopplade.

HÅLL KOLL PÅ TRYCK OCH FLÖDE I REALTID

I en värld där nya utmaningar dyker upp dagligen krävs smartare teknologi och partners som är experter inom sina områden. Vårt produktområde Tryck & Flöde är specialiserade på komponenter med möjlighet att samla in data om tryck, flöde och temperatur som kan bearbetas och analyseras i IIOT-lösningen.

KUNDUNIKA VISIONSLSNINGAR

Digitaliseringen av företag är ett faktum och vårt produktområde Bildanalys & Vision märker ett växande intresse av visionssystem.

Branschen är i ständig utveckling och inom industriautomation kommer en hög automatisering bli alltmer betydelsefull. Vi hjälper dig med tekniska lösningar och ser till att du kommer i gång snabbt.

Ibland kan du behöva hjälp med vad som går att automatisera, då finns vi här och levererar kundunika lösningar. Vi har lång erfarenhet av produkter för bild- och visionapplikationer. Hos oss hittar du alla komponenter som behövs för bildanalys och kvalitetskontroll i ditt visionsystem – från optik och kameror för visuell kontroll i såväl 2D som 3D till industriella datorer och mjukvaror och allt där emellan.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>