Implema ny Cloud-partner hos Medius
Hem NyheterMolntjänsterMicrosoft Implema ny Cloud-partner hos Medius

Implema ny Cloud-partner hos Medius

Publicerat av: Redaktionen

Medius och Implema har ingått ett partneravtal där Implema blir återförsäljare och implementeringspartner av Medius molnbaserade lösningar för elektronisk fakturahantering i SAP och Microsoft Dynamics 365.

Implema ny Cloud-partner hos Medius 3Implema är Sveriges ledande specialist på att snabbt implementera affärssystemen SAP och Microsoft Dynamics 365 och guidar kunden till snabbaste vägen till framtidens affärssystem.

Medius är en ledande global leverantör av molnbaserade lösningar som effektiviserar och automatiserar hela fakturahanteringsprocessen. Lösningen MediusFlow hjälper företag att uppnå en högre grad av fullt automatiserad fakturahantering och samtidigt få bättre finansiell kontroll.

”Vi är glada att starta detta samarbete med Medius och tror att MediusFlow kommer att passa utmärkt till våra kunder som har en molnstrategi och som vill förenkla och automatisera fakturahanteringen. Implema och Medius vänder sig till samma kundsegment och har liknande värderingar och kultur vilket är viktigt för att partnerskapet ska fungera bra”, säger Johan Kyllönen Sales Director på Implema.

Implema har flera kunder som redan valt Medius lösning för att automatisera sin fakturahantering och ett antal kunder som är i utvärderingsfas.

”Vi är övertygade om att samarbetet med Implema kommer att gynna våra gemensamma och nya kunder”, säger Ulf Schnürer, partneransvarig på Medius. ”Implema är erkända på marknaden för sin kunskap och effektiva leveranser av affärssystemen SAP och Microsoft Dynamics, där även vi på Medius har varit mycket framgångsrika. Vi ser fram emot ett spännande samarbete där vi tillsammans kan hjälpa SAP- och Microsoft Dynamics-kunder till en effektivare fakturahantering.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>