Indentive ingår partnerskap med Peltarion
Hem Nyheter Indentive ingår partnerskap med Peltarion

Indentive ingår partnerskap med Peltarion

Publicerat av: Redaktionen

Indentive inleder samarbete med Peltarion, en ledande aktör inom operationell AI, vilket ytterligare stärker och breddar Indentives erbjudande inom artificiell intelligens.

Indentive ingår partnerskap med Peltarion

Luka Crnkovic-Friis, VD och medgrundare av Peltarion

Med den plattform och expertis Peltarion har ger det Indentive ytterligare möjlighet att med Connectives data och AI skapa ytterligare mervärde för användaren, tjänsteleverantören och operatören.

Peltarion tillhandahåller en molnbaserad operativ AI-plattform med ett lättanvänt grafiskt gränssnitt som gör AI enklare, snabbare och billigare genom att minska behovet av specialistkunskaper inom AI och AI-infrastruktur. Peltarions målsättning är att göra AI-teknik användbar och tillgänglig för alla.

Indentive tillhandahåller en öppen, molnbaserad plattform, Connective, vilken gör det möjligt för operatörer av alla storlekar att erbjuda tjänster baserade på IoT (Internet of Things), data och information till sina kunder. Connective öppnar plattformsekonomin för operatörer, skapar intäkter genom leverans av vertikala tjänster och framförallt låter alla skörda fördelarna med det anslutna samhället, tech freak eller inte. Vårt mål är att göra avancerad teknik tillgänglig och enkel att använda.

Partnerskapet kommer att göra det möjligt för både Indentive och Peltarion att förbättra sina erbjudanden och nå ut till en bredare marknad där IoT och AI skapar betydande synergier.

”Vi stöder Indentives mål att göra avancerad teknik tillgänglig och enkel att använda. Att sänka inträdesbarriären är nyckeln till att låsa upp AIs kraft eftersom det ger fler människor möjlighet att göra fantastiska saker med tekniken. Vi är glada att kunna erbjuda vår operativa AI-teknik tillsammans med Connective-plattformen. Genom detta partnerskap kan vi sprida fördelarna med AI och IoT till fler människor och företag.”, säger Luka Crnkovic-Friis, VD och medgrundare av Peltarion.

”Vi tycker att det är inspirerande att se vad Peltarion uppnår på den operativa AI-marknaden och är glada över detta partnerskap.”, säger Anders Visell, VD på Indentive. ”IoT och AI går hand i hand eftersom vi med IoT kan tillhandahålla tjänster och data. Med AI gör vi dessa tjänster smartare och mer användbara. Vi ser Peltarions plattform som en riktigt bra matchning för vår Connective-plattform. Detta är ett viktigt steg för att göra IoT-tjänster användbara för alla.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00