INFINIDAT fördubblade sin omsättning inom EMEA 2017
Hem Nyheter INFINIDAT fördubblade sin omsättning inom EMEA 2017

INFINIDAT fördubblade sin omsättning inom EMEA 2017

Publicerat av: Redaktionen

INFINIDAT har fördubblat sina intäkter 2017 i EMEA.

INFINIDAT fördubblade sin omsättning inom EMEA 2017 2Förklaringar till deras framgångar är bland annat stark utveckling via Infinidats säljkanaler och lyckade partnerprogram, samt nya investeringar i deras produktlinje och ökad utveckling. På så sätt har det också lyckats skaffa sig en många nöjda kunder och ambassadörer.

För att säkra en fortsatt tillväxt kommer Infinidat investera ytterligare i sitt partnerprogram, vilket under 2017 bidrog till att generera huvuddelen av EMEA-intäkterna. Infinidat har också nyligen tillsatt en EMEA Channel Director i Hanan Altif. Hanan kommer ansvara för att driva försäljningen, bygga relationer med partners och arbeta för att utveckla sitt EMEA-kanalprogram, vilket även inkluderar investeringar i utbildning och certifiering av partners.

Hanan arbetade tidigare regional kanalansvarig på VMware. Dessutom kommer Infinidat att rekrytera ännu fler kollegor, med en förväntad personalökning på 20 procent inom det närmaste kvartalet.

– Under förra året var det uppenbart att etablerade företag som använde andra lagringsleverantörer följde INFINIDAT noga. De studerade vår produktlinje och tillväxt, och tittade på vårt unika erbjudande, säger Dan Shprung, vice ordförande för EMEA-regionerna på INFINIDAT och tillägger:

­– Många av dessa företag har nu blivit våra kunder. Genom att överträffa våra kunders och partners förväntningar kunde vi nå nya marknader under 2017. Under 2018 strävar vi efter att påskynda tillväxten ytterligare genom att investera ännu mer i forskning och utveckling, vårda våra partners och fortsätta samarbeta med våra kunder.

Efter en konsekvent tillväxt de senaste tre åren uppgav INFINIDAT under det tredje kvartalet 2017 att de hade stängt en finansieringsrunda på 95 miljoner dollar som en följd av en värdering på 1,6 miljarder dollar, vilket etablerade företaget som en ny ledare inom datalagringsindustrin som är värderade till 40 miljarder dollar.

Viktiga framgångar under 2017

  • INFINIDAT utvecklade starka och framgångsrika allianspartnerskap 2017, vilket resulterade i 80 procent av EMEA:s intäkter.
  • INFINIDAT utsåg sin EMEA Channel Director att fortsätta att förstärka sin energiska och högpresterande kanalförsäljningsmodell.
  • INFINIDAT förvärvade nya partners 2017, med många proaktivt närmar sig INFINIDAT och migrerade från större lagringsmärken.
  • INFINIDAT investerar ytterligare i sin FoU-avdelning för fortsatt innovation av Infinibox.
  • Infinibox R4 introducerade nya funktioner i november 2017.
  • Ytterligare funktioner till Infinibox inkluderar synkron replikering, servicekvalitet och större förbättringar till NAS-tjänster, vilket utmärker sig utanför konkurrenternas erbjudanden.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>