Infinidat utsedd till ledare för primär lagring för 5:e året i rad
Hem Nyheter Infinidat utsedd till ledare för primär lagring för 5:e året i rad

Infinidat utsedd till ledare för primär lagring för 5:e året i rad

Publicerat av: Redaktionen

Infinidat, en leverantör av lagringslösningar för företag, berättar idag att företaget har utsetts till en ledare i 2022 Gartner Magic Quadrant for Primary Storage, vilket är 5:e året i rad som Gartner har erkänt Infinidats ledarskap inom företagslagring.

Enligt Gartner har leverantörerna i Leaders-kvadranten de högsta sammansatta poängen för sin genomförandeförmåga (Ability to Execute) och sin vision (Completeness of Vision).

En “Leader” har den marknadsandel, trovärdighet och marknadsförings- och försäljningskapacitet som krävs för att driva på acceptansen av ny teknik. De är innovatörer och tankeledare med välformulerade planer som kunder och potentiella kunder kan använda när de utformar sina lagringsinfrastrukturer och strategier.

– Vi tror att det fortsatta erkännandet av Infinidat i Gartner Magic Quadrant for Primary Storage erkänner vår position som en av de ledande leverantörerna av lagringslösningar för företag, säger Phil Bullinger, VD för Infinidat och fortsätter;

– Vi är väl positionerade att fortsätta vår framfart att framgångsrikt leverera toppmoderna företagslagringsplattformar och cyberresiliens. Detta viktiga erkännande från Gartner förklarar inte bara stora företags förtroende för att använda sig av Infinidat, utan talar också om hur värdefullt vår kundcentrerade vision är samt vår förmåga att ihärdigt genomföra den visionen.

Infinidat utsedd till ledare för primär lagring för 5:e året i radFeedback från företagskunder och tjänsteleverantörer förstärker Infinidats position på lagringsmarknaden. Infinidat har fått hundratals slutanvändarrecensioner i Gartner Peer Insights- recensionen för Primary Storage Arrays, där vår InfiniBox SSA får perfekta 5 stjärnor av 5 och vår InfiniBox får 4,9 stjärnor av 5.

Dessutom skulle 100 procent av InfiniBox SSA-recensenterna rekommendera InfiniBox SSA till sina kamrater och 97 procent av InfiniBox-recensenterna skulle rekommendera InfiniBox till sina kamrater.

Många av Infinidats kunder finns på Fortune 500- och Global 2000-listorna. Följande är några exempel på Gartner Peer Insights-recensioner för InfiniBox-lagringsplattformen:

– Om du inte kör Infinidat i ditt datacenter slösar du bort pengar på lagring. (VP of Technology i säkerhetsbranschen)

– Den bästa all-flash-lösningen på marknaden. (VP inom försäljning av IT-tjänster)

– Infinidats lagringsarkitektur är en innovativ plattform. Jag kunde inte tänka mig någon bättre plats för viktig data än den här plattformen. (Medordförande och CTO inom IT-tjänstebranschen)

– Sammantaget kan jag inte säga tillräckligt bra om Infinidat eller InfiniBox-produktlinjen. (VP of Technology i säkerhets- och investeringsbranschen)

– Bästa hastighet, tillgänglighet, skalbarhet och support som du kan köpa för penga. (Datacenteringenjör inom IT-tjänstebranschen)

– Infinidat levererar en högpresterande array som är enkel att hantera och till en reducerad kostnad jämfört med sina konkurrenter. (Lagringsingenjör inom IT-tjänstebranschen)

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>