Infinigate tecknar avtal med deep learning-pionjären Deep Instinct
Hem Säkerhet Infinigate tecknar avtal med deep learning-pionjären Deep Instinct

Infinigate tecknar avtal med deep learning-pionjären Deep Instinct

Publicerat av: Redaktionen

Värdeadderande distributören Infinigate har tecknat avtal med IT-säkerhetsföretaget Deep Instinct, vars lösning använder patenterad end-to-end deep learning-teknik för att stoppa cyberhot exceptionellt fort.

Infinigates kunskap och stöd för att hjälpa återförsäljare utveckla sitt säkerhetserbjudande uppskattas av partnerkanalen runt om i Europa.

Med Deep Instincts innovativa teknologi lägger nu Infinigate till en ”prevention-first” lösning till sitt utbud av säkerhetslösningar. Företagen kommer nu samarbeta i Danmark, Finland, Norge och Sverige.

Affärsutvecklingsansvarig Johan Norén  hos Infinigate ser fram emot samarbetet: “Våra kunder är återförsäljare som hjälper organisationer att stoppa cyberbrott. Eftersom vi ser en ständigt ökande ström av cyberattacker som resulterar i allvarliga störningar i organisationers dagliga verksamhet behöver vi lösningar som ger oss ett försprång mot de cyberkriminella. Deep Instincts teknologi är banbrytande och ett utmärkt tillskott i vår portfölj och kan vara ett viktigt komplement till alla existerande säkerhetslösningar.”

Infinigate tecknar avtal med deep learning-pionjären Deep InstinctUnder 2021 blev följderna av cybersäkerhetsattacker tydligare än någonsin tidigare. Kostnaderna blev mycket kännbara och samhällsservicen påverkades – många gånger – kraftigt. Vi såg attacker mot kommuner, banker och kritisk infrastruktur. Dessutom drabbades underleverantörer av IT-system, som när Coop i somras utsattes för stor skada för verksamheten. Den lavinartade ökningen av utpressningsattacker gör att fokus har ökat på att hitta metoder för att stoppa attackerna innan de hinner orsaka skada.

Genom ett nytt tillvägagångssätt att stoppa ransomware och annan skadlig programvara kan Deep Instinct stoppa hot exceptionellt fort. Tack vare patenterad deep learning-teknik, en avancerad form av AI, lyckas Deep Instinct stoppa över 99% av okända hot på under 20 millisekunder.

Peter Johansson, säljansvarig hos Deep Instinct: “Vår teknik gör att vi kan stoppa hot innan de utgör en fara och innan de kan orsaka skada. Deep Instinct motar, så att säga, Olle i grind. Jag ser fram emot 2022 och samarbetet med Infinigate för att hitta återförsäljare som vill utöka sitt säkerhetsåtagande och använda Deep Instinct Prevention Platform för att hjälpa sina kunder skydda sig mot cyberattacker.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>