Infinigates teknikkonferens lockar allt fler  

Det finns uppenbarligen ett stort behov av fortbildning i kanalen, inte minst när det gäller teknik. När distributören Infinigate för andra året ordnar sin tekniska konferens Infinitech är antalet anmälda 25 procent flera än första gången, berättar vd Peter Strand.

Infinitech

Konferensen riktar sig alltså till tekniker och konsulter hos återförsäljare, och är ett sätt för dem att snabbt skaffa fördjupade, aktuella kunskaper inom valda områden i teknik från de tolv deltagande leverantörerna.

Peter Strand är glatt överraskad över det stora intresset även om redan förra årets omgång av eventet fick fler anmälningar än väntat. Då hade man räknat med 40 personer, 55 kom. I år är 75 personer anmälda.

Mellan seminarie- och utbildningspassen umgås deltagarna i en demoarena eller minimässa, där man träffar leverantörernas tekniska experter och kan testa de olika lösningarna.

– Jag tror att det som var särskilt uppskattat [förra året] var nätverkandet, att möta andra tekniker och få möjlighet att diskutera utmaningar i det dagliga arbetet, säger Peter Strand

Konferensen går den 13-14 oktober på Nova Park Conference.

 

Post Comment