CaptechExpo2013-foto-captech-600px
Hem DISTRIBUTÖRCAPTECH Inför Exertis Captech Expo

Inför Exertis Captech Expo

Publicerat av: Redaktionen

Ett 50-tal leverantörer ställer ut på Exertis Captech Expo som öppnar dörrarna den 23 oktober i Eriksbergshallen i Göteborg. Det blir nyheter, skönt nätverkande och säkert ett och annat lockande erbjudande. IT-Kanalen kommer att vara på plats men kan redan nu ge en glimt av vad som kommer.

Den 23 oktober är det åter dags för den största renodlade åf-mässan i branschen, som tidigare gått under namnet Captech Expo men som nu kallas Exertis Captech Expo. Ett 50-tal av distributörens leverantörer ställer ut i Eriksbergshallen i Göteborg för att få träffa och förhoppningsvis inleda nya relationer med återförsäljare från hela Sverige.

IT-Kanalen är mediapartner och kommer givetvis att finnas på plats och prata med utställare och besökare. Men redan nu kan vi avslöja några av av utställarna och vad du som kommer dit kan vänta dig av dem.

 

kaspersky-internet-security-box-230px

Kaspersky Lab Nordic, Magnus Sarin, försäljningschef retail

 

Vad förväntar ni er av årets Expo?

– Vi ser fram emot ett, som vanligt ett välordnat, expo med många intressanta möten och inspiration till nya idéer

Vad kan besökarna förvänta sig av er? Några nyheter?

– Vi kommer visa upp nya Kaspersky Internet Security Multi-Device 2015 och berätta om säkerhetstrender

Och vad ser du mest fram emot?

– Att få träffa alla återförsäljare och CapTechs fantastiska personal.

 


 

sharp-displaySharp, Petter Andersson, försäljningschef

 

Vad förväntar ni er av årets Expo?

– Vi förväntar oss att träffa de bästa återförsäljaran i branschen och få chansen att berätta mer om vår satsning i Sverige. Och givetvis under trevliga former..

Vad kan besökarna förvänta sig av er? Några nyheter?

– Vi kommer bland annat att visa upp vår helt nya serie PNY för första gången i Sverige, och även vår nya 70-tums touchskärm.

– En annan nyhet som vi visar upp är vår unika High Brightness-skärm PNA601.

Och vad ser du mest fram emot?

– Att få komma hem till Göteborg.


 

xbox-oneMicrosoft, Björn Sjöberg , PAM

 

Vad förväntar ni er av årets Expo?

En trevlig dag med bra samtal med våra gemensamma återförsäljare/partners

Vad kan besökarna förvänta sig av er? Några nyheter?

– Vi kommer visa upp nya Xbox One-konsolen, så besökarna kommer få leka lite hos oss. Vidare kommer vi ha lite teaser på nya Windows 10, samt visa upp våra ergonomiska tillbehör, möss och tangentbord.

– Vidare kommer vi även att visa Office på andra plattformar än Windows i montern, vilket är helt nytt från vår sida.

Och vad ser du mest fram emot?

– Bra tryck i montern, med mycket folk. Bra försäljning på våra heta erbjudanden.

 


withings-wifi-body-scale-1

Withings, Julie Billon, KAM

 

Vad förväntar ni er av årets Expo?

– Framför allt hoppas vi få träffa och kunna engagera fler partner, för att få bidra till att utveckla den snabbväxande kategorin där vi befinner oss, Connected Health.

Vad kan besökarna förvänta sig av er? Några nyheter?

– Vi kommer att visa vårt unika ekosystem inom uppkopplad hälsa, med uppkopplade vågar, aktivitetsmätare, trådlösa blodtrycksmätare och vår helt nya produkt Aura, som ger användaren bättre sömn.

– Andra enheter vi kommer att visa upp är en HD-övervakningskamera för hemmet med miljösensorer – Home – och världens första Schweizisk-tillverkade armbandsklocka som mäter både tid och fysisk aktivitet, Activité.

– Vi kommer också att ha bra erbjudanden för dig som lägger beställningar under Expot!

Och vad ser du mest fram emot?

– Vi ser väldigt mycket fram emot att träffa nya partner, att få visa våra produkter och se till att Q4 blir en stor framgång i Norden.


 

dell-latitudeDell, Roland Chamia, Channel Distribution Manager

 

Vad förväntar ni er av årets Expo?

Vi förväntar oss många spännande partnermöten under Expot och feedback på Dells satsning och breddning inom kanalen. Jag ser också fram emot att få visa upp och prata om våra enterpriseprodukter som vi har tillgängliga för kanalen via CapTech; våra servrar, lagring och nätverksprodukter.

Vad kan besökarna förvänta sig av er? Några nyheter?

– Vi har en stor monter fylld med produkter och lösningar. Vi kommer bland annat visa en helt ny Latitudeprodukt, vår prisade serie inom bärbart. Sen har vi också en stor, men liten, nyhet inom OptiPlexfamiljen!

Och vad ser du mest fram emot?

– Att få träffa 100-tals av CapTechs partners och höra hur vi kan jobba tillsammans

 


 

Epson_EH-TW6600-1Epson, Sofia Björnerfors, marknadsansvarig

 

Vad förväntar ni er av årets Expo?

– Mässan är ett perfekt tillfälle att träffa en stor del av kanalen på en och samma gång. Det ger oss unika möjligheter att visa upp våra senaste produkter och ha en aktiv dialog med såväl distributören CapTech och alla deras/våra kunder.

Vad kan besökarna förvänta sig av er? Några nyheter?

– Vi kommer att bjuda på en häftig hemmabioupplevelse tillsammans med Canton i vår monter. Vår nya projektor EH-TW6600 tillsammans med nya Dolby Atmos som visas för första gången i Sverige!

– Utöver det kommer vi så klart att ha den senaste generationen av interaktiva projektorer med touchfunktion och förbättrad mjukvara. Sist och också minst är vår nya portabla skrivare inom Business Inkjet – smidig och bra!

Och vad ser du mest fram emot?

– Att få träffa och prata med våra kunder under trevliga former!

 


evoko

SMS Smart Media Solutions AB, Marcus Bodin, försäljningschef

 

Vad förväntar ni er av årets Expo?

– Jag förväntar mig att träffa nya och befintliga återförsäljare som vill utveckla sina affärer med hjälp av våra produkter och kunskap.

Vad kan besökarna förvänta sig av er? Några nyheter?

– Vi kommer att visa flexibiliteten hos SMS Custom Made och Dema Evoko Room Manager Samt den nya generationens konferenstelefonen Evoko Minto.

Och vad ser du mest fram emot?

–Mötet med våra stjärnor – våra partners som göra våra framgångar möjligt.

 


 

benq-70-tum

Benq, Magnus Hultquist, försäljningschef

Vad förväntar ni er av årets upplaga av Expot?

– Som varje år så hoppas vi att träffa många av våra befintliga kunder, men givetvis även nya intressanta kunder. Expor är en av årets höjdpunkter då vi får möjlighet att visa upp våra produkter.

Vad kan besökarna förvänta sig av er? Några nyheter?

– Besökarna kan förvänta sig en intressant blandning av olika displayprodukter där våra högupplösta skärmarna och vår nya interaktiva 70-tums skärm kommer sticka ut mest.

– Såklart kommer vi att visa vår bredd på projektorer både för installation och hemmabio. Som sagt är vår monter helt klart värd ett besök om man är intresserad av olika displaylösningar.

Vad ser du mest fram emot?

– Självklart ser vi fram emot uppträdandet Daniel Johnsson [Exertis Captechs vd, reds. anm.] med personal kommer att stoltsera med under galamiddagen.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>