Hem NyheterMolntjänster Infor och CGI ingår ett allianssamarbete i Norden och stärker samarbetet kring molnlösningar

Infor och CGI ingår ett allianssamarbete i Norden och stärker samarbetet kring molnlösningar

Publicerat av: Redaktionen

Infor tillkännager idag CGI som strategisk allianspartner. Alliansen med CGI, ett av de större IT- och affärstjänsteföretag.

Det innebär att Infors branschspecifika molnlösningar och CGI:s lokala tjänsteleveranser får ett ökat fokus på digitalisering och affärsutveckling hos både CGIs etablerade kundföretag samt nya kunder till Infor och CGI i Norden.

CGI är sedan tidigare en etablerad partner till Infor. Tillsammans ökar man nu leveranserna av lösningar i molnet baserade på Infor CloudSuites till företag inom Manufacturing, Equipment, Food & Beverage och Distribution.

– Vi ser fram emot att kunna ta vårt partnerskap till en ny nivå. Med CGI:s helhetserbjudande, tillsammans med Infors väl beprövade branschlösningar kommer vi att kunna erbjuda våra Infor-kunder bästa möjliga stöd för sina affärsverksamheter, säger Paul Svensson, Infor Alliance Partner, CGI.

CGI kommer nu att investera i ytterligare kapacitet för att förstärka sin Infor CloudSuite-kompetens och i verksamhetsutvecklare med djup kunskap inom Manufacturing, Equipment, Food & Beverage och Distribution. Infor och CGI har genomfört flera lyckade kundprojekt tillsammans, bland annat för Sandvik Materials Technology:

– För oss innebär partnerskapet att vi på ett tydligt sätt kan dra fördelar av att Infor och CGI gemensamt stöttar oss i användandet av Infors lösningar ur både ett produkt- och ett verksamhetsperspektiv. CGI har också möjlighet att stötta oss ur ett teknikperspektiv både on premises och i kommande projekt att ta oss till molnet, säger David Nanayakkara,  IT Manager M3 Operations, Sandvik Materials Technology.

Partnerskapet innebär att Infor utökar sitt engagemang på den nordiska marknaden genom att ta företagets tillämpningar till Manufacturing, Equipment, Food & Beverage och Distribution i hela regionen.

– Vi har nu nått en brytpunkt där fler kunder väljer molnet för sina kritiska affärslösningar, säger Malte Ekdahl, Nordenchef på Infor. CGI som allianspartner utgör en viktig del av vår tillväxtstrategi i Norden och tillsammans kan vi maximera vårt erbjudande och hjälpa våra kunder att få den nödvändiga insynen i sin data för att öka prestandan ytterligare

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>