Infor utnämner iStone till Årets Europeiska Partner 2018
Hem Nyheter Infor utnämner iStone till Årets Europeiska Partner 2018

Infor utnämner iStone till Årets Europeiska Partner 2018

Publicerat av: Redaktionen

Under förra veckans Infor Partner Summit i New York, blev iStone M3 utnämnd till Årets Europeiska Partner 2018 för sitt enträgna jobb med att skapa nöjda kunder och en accererande tillväxt under de senaste åren.

Infor utnämner iStone till Årets Europeiska Partner 2018 1

iStone EMEA Partner of the year 2018

Affärsområdesansvarig för M3, Lars Steen, tog emot priset under den årliga partnerkonferensen på söndagen:

Vi är väldigt stolta över att vår kompetens och vårt kundfokus uppmärksammas av våra kunder och av Infor. Vi kommer att fortsätta på vårt inslagna spår även under Columbusflaggan, nu med ett tätt samarbete med Infor Solutions även inom nya geografiska marknader.

iStone har en lång historia av att jobba med globala kunder inom M3. I januari 2018 blev iStone uppköpt av Columbus och den kombinerade styrkan av de två bolagen kommer att stärka kundrelationerna globalt inom M3.

Vår passion är att hjälpa våra kunder att transformera, maximera och framtidssäkra deras affär och verksamhet digitalt. Priset från Infor visar på vår förmåga att leverera kundvärde och ett livslångt åtagande med våra kunder, samtidigt som priset lika mycket påvisar våra medarbetares styrka att alltid bidra med värde till kunden, säger Thomas Honoré, koncernchef på Columbus.

iStone är den största, oberoende Infor M3-partnern i världen med fler än 350 certifierade M3-konsulter med kompetens inom många olika industrier globalt. iStone är involverade i Infors globala utveckling av M3 för att bidra till en bättre lösning för kunden.

Våra Alliancepartners fortsätter att investera och växa sin affär i en snabb takt för att möta våra globala kunders dynamiska behov. Vi är otroligt stolta över vad samtliga partners har åstadkommit under året, men våra gemensamma kunder är de riktiga vinnarna då de inser värdet av att jobba i vårt ekosystem i digitala transformationsprojekt som ger dem ett förbättrat utfall, säger Neil Wilson, Vice President, Global Alliances på Infor.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>