Infozone uppmanar organisationer att utmana sina IT-leverantörer

I dessa svåra tider står många företag inför tuffa utmaningar, nedskärningar och besparingar. Infozone är ett IT-bolag som funderat över hur de kan underlätta för och bidra till att fler företag överlever.

Infozone uppmanar organisationer att utmana sina IT-leverantörer 1
Hampus Carnemark, VD på Infozone Sverige

Nu uppmanar de organisationer till att våga utmana sin befintliga IT-leverantör för att spara kostnader och förbättra sin likviditet.

Precis Innan Covid-19 gjorde sin framfart världen över hade Infozone påbörjat ett stort arbete kring att paketera nya tjänster för den moderna arbetsplatsen med hjälp av Microsoft 365 och Virtuella Skrivbord. Tjänster som nu är högaktuella med funktioner som det ställs stora krav på när många arbetar hemifrån. Infozone insåg väldigt fort att det ligger en extra svår tid framför oss, där vi måste hjälpas åt i den mån det är möjligt att rädda Sverige och våra företag. De valde att fundera kring vad de kan bidra med och var de tror att företagens utmaningar ligger.

När många måste arbeta hemifrån krävs det att företagen kan erbjuda sina anställda en enkel, snabb och säker IT-lösning. Frågorna som Infozone fick de första veckorna av krisen, gällde ofta trygghet och säkerhet. Genom att avstå från egna marginaler väljer Infozone att rabattera priser på upp till 25% för Microsoft-licenser under ett år. Detta för att möjliggöra för företag att skapa bra hemarbetsplatser och samtidigt markant sänka sina IT-kostnader. De har därför valt att även bjuda på starttjänsterna, installation och migrering av mejl. Med detta initiativ vill Infozone uppmana företag och organisationer att utmana er befintliga IT-leverantör och räkna på vilken skillnad och besparing detta kan göra för er.

  • Vi gör inte detta för att dra vinning av denna svåra tid och den svåra tid vi har framför oss, utan vi måste tillsammans hjälpas åt att hålla Sverige på fötter, därför spelar vi alla en viktig roll. Vi har hjälpt många företag med att sätta upp stabila hemmamiljöer och hemarbetsplatser och samtidigt sänkt deras månadskostnader. Vi hoppas självklart på att vi kan hjälpa fler. Får ni inte den stöttning ni behöver idag, då hoppas jag att vi kan hjälpa er, säger Hampus Carnemark, VD på Infozone Sverige AB.