Inga mer bläckpatroner med Epson EcoTank-koncept
Hem Produkt Nyheter Inga mer bläckpatroner med Epson EcoTank-koncept

Inga mer bläckpatroner med Epson EcoTank-koncept

Publicerat av: Redaktionen

Med två års bläckförbrukning som medföljer i leveransen och utan dolda kostnader, bryter Epsons nya EcoTank-skrivarserie ny mark med sin fantastiskt låga kostnad per sida och sin användarvänlighet. Dessa fem nya skrivare, som har utformats för användning i hemmet, på hemmakontoret och på mindre kontor där utskrifter till en låg kostnad är högsta prioritet, använder en ny design med fem påfyllnadsbara bläckbehållare som undanröjer behovet av bläckpatroner. Fastän deras fokus ligger på utskrifter till en låg kostnad använder samtliga fem modeller Epsons Micro Piezo-teknik för tydliga, skarpa och exakta utskrifter.

EpsonPeter Settling, Channel Sales Manager på Epson i Sverige, säger: ”Med de här nya EcoTank-skrivarna uppstår inga obehagliga överraskningar. De stora bläckmängderna som medföljer varje modell betyder att de behöver ytterst lite underhåll under de första två åren. Senast då har användarna redan fallit för deras höga kapacitet och låga utskriftskostnader, som besparar dem i genomsnitt 70 % av utskriftskostnaderna. Särskilt modellen ET-4550 erbjuder dubbelsidig utskrift och kan skriva ut upp till imponerande 11 000 sidor, redan vid leverans. Köp av ytterligare bläckflaskor sker också till en låg kostnad, vilket gör ytterligare utskrifter ännu billigare.”

I hela EcoTank-sortimentet finns avancerade funktioner som dubbelsidig utskrift, A3-utskrift, SD-kortplats, faxning, skanning, Wi-Fi och LCD-displayer. Modellerna ET-2500 och ET-2550 erbjuder utskrifts-, kopierings- och skanningsfunktioner, där ET-4500 dessutom lägger till faxning och alltså ger 4-i-1-funktion. Samtliga tre erbjuder också upp till imponerande 4 000 sidor i svartvitt och 6 500 sidor i färg. ET-4550 höjer antalet till 11 000 sidor i svartvitt och i färg3. Det är möjligt att skriva ut trådlöst på samtliga dessa skrivare med hjälp av Epson iPrint-appen för smartphones. Samtidigt har alla stöd för Epson Connect, vilket betyder att de kan användas tillsammans med ett antal olika utskriftsprogram från Epson för olika funktioner, till exempel utskrift på distans eller via e-post.

Den sista modellen i EcoTank-serien är den mer specialiserade ET-14000-modellen, som fokuserar på A3-utskrifter till en låg kostnad och förmår att framställa imponerande 7 100 sidor i svartvitt och 5 700 sidor i färg3.

Modellerna ET-2500, ET-2550, ET-4500, ET-4550 och ET-14000 finns tillgängliga från september 2015.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>