Ingram Micro är nu certifierad distributör av Advanced Technology för Ciscos Unified Computing-lösning

Avdelningen Advanced Solutions för EMEA på Ingram Micro Inc. (NYSE: IM) meddelade idag att de blivit certifierade som Advanced Technology-distributör av Ciscos Unified Computing-system (ATD-UCS) i Europa, Mellanöstern, Afrika och Ryssland. Det här är ett led i företagets satsning på att fortsätta att utveckla partnersamarbetet med Cisco angående datacenter.

ingram_micro_logo

Genom den nya certifieringen är nu Ingram Micro auktoriserade att skicka förfrågningar om UCS B undantag för icke-certifierade indirekta partners räkning, liksom att distribuera och implementera tjänster för installation på plats för sådana avtal. Det innebär att förfrågningar om undantag från Ciscos Advanced Technology-partner nu kan behandlas snabbare, vilket är en viktig fördel för dem.

“Ingram Micro är mycket nöjda över att utses till Advanced Technology-distributör (ATD) av Cisco, eftersom det innebär att vi nu kan erbjuda kanalen bredare support och utökade möjligheter. Det är ytterligare ett exempel på hur vi genom djupgående kunskaper och teknisk kapacitet kan erbjuda våra partner enormt mycket mervärde”, säger Mark Chlebek, Senior Director för Advanced Solutions i Europa, Mellanöstern och Afrika på Ingram Micro. “Ingram Micro kommer att öka företagets kompetens när det gäller datacenter, samtidigt som vi söker efter nya sätt att bistå tjänsteleverantörerna i att utveckla sin verksamhet på ett bra sätt.”

Sedan Ingram Micro blev certifierade att bygga enligt order har de kunnat hjälpa både kanalpartner och mervärdesåterförsäljare att kostnadseffektivt öka leveranshastigheten till slutanvändarna. Det har lett till både nöjdare kunder och mer affärer. ATD-UCS-certifieringen tar detta ytterligare ett steg genom utökade möjligheter och fördelar.

Philip Wright, distributionschef på Cisco för Europa, Mellanöstern, Afrika och Ryssland, instämmer: “Vi är mycket glada åt att kunna erbjuda Ingram Micro EMEA en ATD-auktorisering. Med ATD får våra distributörer möjlighet att differentiera sig, de vinner konkurrensfördelar och kan leverera en mer anpassad tjänst till våra partner och deras kunder. Vi ser fram emot att fortsätta vårt partnersamarbete med Ingram Micro genom att erbjuda våra partner mervärde.”

Ingram Micros flyHigher-program kompletterar ATD-utnämningen genom att erbjuda partner en strukturerad metod för att förvärva de kunskaper som behövs för att tillvarata möjligheterna med datacenter. Det sker genom att man tillhandahåller utbildning, marknadsföringsstöd och professionella tjänster. flyHigher är ett globalt program som visar det stora värde som Ingram Micro i samarbete med Cisco kan tillföra återförsäljarna som grupp genom att stödja deras utveckling.

Ingram Micro har investerat i datacenter under det senaste året och även anställt nya talanger, startat program och satt igång olika viktiga initiativ som kombinerar marknadstrender med en GTM-strategi (Go-To-Market) för leverantörer av ekosystem, däribland några av marknadens viktigaste aktörer såsom APC, Eaton, Nimble, NetApp, Citrix och Microsoft.

 

 

Post Comment