Ingram Micro – årets Cisco-distributör för tredje året på raken
Hem Nyheter Ingram Micro – årets Cisco-distributör för tredje året på raken

Ingram Micro – årets Cisco-distributör för tredje året på raken

Publicerat av: Redaktionen

I förra veckan när Cisco Live gick av stapeln tilldelades Ingram Micro priset som årets Cisco-distributör inom EMEA.

Ingram Micro - årets Cisco-distributör för tredje året på raken 2Det är tredje året i rad som Ingram Micro mottager denna viktiga utmärkelse. Något vi naturligtvis är mycket stolta över!

Cisco är en av Ingram Micros ledande leverantörer inom segmentet Value (Datacenter, Enterprise Networking, Sequrity och collaboration). Under kalenderåret 2017 var Ingram Micro den största 2T-distributören i regionen med 21% tillväxt Y/Y. Det innebär att vi för regionen under 5 år i följd haft stadig tillväxt.

”Priset är ett resultat av fokuserat arbete kring mycket bra produkter, gott samarbete inom Ingram Micros team för Cisco tillsammans med dedikerade återförsäljare”, säger Torbjörn Schön som nyligen tillträdde rollen som Value Director på Ingram Micro.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>