Ingram Micro avancerar i sin Cloud Marketplace strategi
Hem NyheterMolntjänster Ingram Micro avancerar i sin Cloud Marketplace strategi

Ingram Micro avancerar i sin Cloud Marketplace strategi

Publicerat av: Redaktionen

Ingram Micro meddelar att de har nu utvidgat tillgängligheten av Dropbox Business.

En ledande leverantör av affärstjänster för molnbaserad fildelning och samarbete, till totalt åtta Ingram Micro Cloud Marketplace runt om i Europa och i och med detta ytterligare förstärkt sitt Ecosystem of Cloud.dropbox

Efter de tidigare lanseringarna i Nederländerna och Storbritannien finns nu även Dropbox Business tillgängligt i Sverige, Belgien, Frankrike, Italien, Schweiz, Spanien, Tyskland och Österrike. Tillgängligheten av Dropbox Business på Ingram Micro Cloud Marketplace gör det nu möjligt för Ingram Micros kanalpartners att smidigt köpa, tillhandahålla och hantera prenumerationer av Dropbox Business till sina kunder via en enda automatiserad portal.

”Ingram Micro Ecosystem of Cloud tillhandahåller allt en organisation behöver för att lyckas i molnet genom att erbjuda en svit av plattformar, inklusive Cloud Marketplace, för att stödja olika affärsmodeller och behov”, säger Carl Alloin, Executive Director, Ingram Micro Cloud Europe. ”Vi är mycket glada över att leda marknaden och att förbättra vårt befintliga utbud genom att utöka tillgängligheten av Dropbox Business på våra Cloud Marketplace runt om i Europa. Via Cloud Marketplace kan våra kanalpartners sälja och tillhandahålla Dropbox Business till sina kunder och leverera en ledande lösning som genererar en accelererad tillväxt inom affärsområdet cloud.”

Dropbox Business bygger på en skalbar och säker infrastruktur och erbjuder en centraliserad konsol för användare där de enkelt får tillgång till, samt kan hantera och säkerhetskopiera kritisk data över flera enheter. Molntjänsten kan enkelt integreras i hundratals befintliga tredjepartslösningar. Kanalpartners kommer inom kort att kunna ansluta Dropbox helt sömlöst till Microsoft Office 365 via Ingram Micros produktivitetsprogram på Cloud Marketplace. Därigenom kan de leverera en komplett och säker lösning vilket ger större möjligheter till korsförsäljning och förbättrar kommunikationen mellan viktiga vertikala marknader.

 

Ingram Micro Cloud Marketplace är ett komplett ekosystem där våra partners på ett säkert, smidigt och enkelt sätt kan köpa, tillhandahålla, hantera samt fakturera tjänster. Det automatiserade Cloud Marketplace möjliggör en effektiv och komplett hantering av slutkundernas tjänster genom hela prenumerationslivscykeln.

Se en demonstration av Cloud Marketplace här.

Om Ingram Micro Cloud

Ingram Micro är en master cloud service provider (mCSP) som erbjuder kanalpartners och yrkesmän tillgång till en global marknadsplats expertis, lösningar och förmåns- och utbildningsprogram som gör det möjligt för organisationer att justera, tillhandahålla och hantera molnteknologierna smidigt och enkelt.

För fler upplysningar om Ingram Micro Cloud, besök www.ingrammicrocloud.se

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00