Ingram Micro blir nordisk distributör för mophie
Hem DISTRIBUTÖRIngram Micro Ingram Micro blir nordisk distributör för mophie

Ingram Micro blir nordisk distributör för mophie

Publicerat av: Redaktionen

I över 10 år har mophie varit det marknadsledande varumärket inom sin genre, främst på den amerikanska marknaden men på senare år har de även vuxit starkt globalt.

Nu kan också Ingram Micros återförsäljare i Norden erbjuda sina kunder ett Ingram Micro blir nordisk distributör för mophie 2sortiment av attraktiva och smarta produkter från en leverantör med konstant vidareutveckling av innovativa funktioner och nya teknologier.

Mophie tillverkar batteriprodukter i premiumkvalitet för mobila enheter såsom telefoner och läsplattor. De har över 10 års erfarenhet av tillverkning av batterifodral och powerbanks och ligger i framkant med den senaste teknologin på marknaden. Som exempel kan nämnas att mophies produkter kan återuppladdas över 500 gånger med hjälp av litiumteknologi och har den högsta batteridensiteten på marknaden. Alla deras produkter är testade i tre separata steg under tillverkningen för bästa kvalitet och prestanda. För att skicka den perfekta mängden ström så kommunicerar produkterna med den anslutna enheten, vilket även skyddar mot överladdning.

”ZAGG och Ingram Micros befintliga samarbete har varit en nyckel till vår framgång på den nordiska marknaden. Nu adderar vi mophie till en redan stark varumärkesportfölj innehållandes InvisibleShield, ZAGG och iFrogz.”
– säger Gabriel Kjellén som är Country Manager Nordics hos ZAGG.

En av mophies mest framgångsrika produkter är Juice Pack Air som är ett innovativt batterifodral som dessutom kan laddas helt trådlöst. Väljer användaren istället deras Powerstation erbjuds en produkt som har tillräckligt mycket kapacitet för att ladda flera enheter samtidigt.

Mophies produkter kännetecknas för sin industriledande batteritid och med hjälp av teknologin ”Charge Vault” håller produkterna kvar 75% av sin laddning i hela 12 månader – även när de inte används. Detta betyder att kunden kommer ha batterikraft kvar i sin mophie-produkt på sina egna villkor och Ingram Micros återförsäljare kan sälja batterilösningar som fungerar direkt ur förpackningen.

”Med mophies produkter stärker vi upp vårt redan starka sortiment av tillbehör, en kategori som bara fortsätter att växa från år till år.”

-säger Fredrik Westerén, Nordic Product and Marketing Manager på Ingram Micro.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>