Ingram Micro motorn i Media Markts e-handel
Hem DISTRIBUTÖRIngram Micro Ingram Micro motorn i Media Markts e-handel

Ingram Micro motorn i Media Markts e-handel

Publicerat av: Redaktionen

När Ingram Micro tar över Media Markts e-handelslager hoppas kedjan på snabbare leveranser och nöjdare kunder.

Carls Lumsden, Media Markt

Carls Lumsden, logistikchef på Media Markt.

Media Markt och Ingram Micro har ett lager ihop. Typ. Idag meddelade den tyska giganten att distributören tar över deras e-handelslogistik, som komplement till den övriga logistikhanteringen som man hanterar sedan i höstas. Det talas om synergieffekter och utökade möjligheter som en konsekvens av det nya avtalet. I praktiken tycks det handla om att kunna leverera en större del av utbudet till e-handlande konsumenter på kortare tid.

Så här kommenterar Media Markts logistikansvarige Carl Lumsden det utökade samarbetet:

– Att Media Markt nu även flyttar sin e-handel till Ingram innebär att medparten av varuförsörjningen nu är samlat under ett tak. Detta skapar förutsättningar till vidare synergier såsom förbättrad tillgänglighet och kortare ledtider samt nöjdare kunder.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>