Ingram Micro tecknar distributionsavtal med Fortinet i Sverige
Hem DISTRIBUTÖRIngram Micro Ingram Micro tecknar distributionsavtal med Fortinet i Sverige

Ingram Micro tecknar distributionsavtal med Fortinet i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

[KANALPARTNER] Ingram Micro har tecknat ett distributionsavtal med Fortinet, marknadsledande inom breda, integrerade och automatiserade cybersäkerhetslösningar, i Sverige.

Därmed förstärker Ingram Micro sina globala investeringar på området cybersäkerhet och är bättre rustat att möta de nordiska företagens höga krav på säkerhetslösningar för sina lokala nätverk (LAN), WAN, moln och datacenter.

Ingram Micro tecknar distributionsavtal med Fortinet i Sverige

Christer Eklund, Ingram Micros Sverigechef

Vårt avtal med Fortinet ligger helt i linje med vår strategi att stärka vårt cybersäkerhetserbjudande på den svenska marknaden, säger Christer Eklund, Ingram Micros Sverigechef. En fortsatt ökande IT-brottslighet, överbelastade säkerhetsteam, en allt större attackyta och ett kunskapsgap på området cybersäkerhet – dagens organisationer står inför många olika utmaningar. Med Fortinet kan vi nu hjälpa organisationer att implementera skalbara, integrerade säkerhetslösningar som ger mycket god överblick och gör det möjligt att automatisera hotdetektering och åtgärder.

Ingram Micro tecknar distributionsavtal med Fortinet i Sverige

Lars Berggren, Fortinets Sverigechef

Vi ser verkligen fram emot att samarbeta med Ingram Micro i Sverige. Vi är övertygade om att det här samarbetet kommer att göra skillnad för hur vi hjälper våra kunder och tillämpar vår säkerhetsstrategi. Fortinet Security Fabric är en skalbar produktportfölj som gör att företagen, utan att behöva kompromissa, kan få ut maximalt av sina digitala innovationer och segmentera sina nätverk för att skydda dem mot hot med hjälp av lösningar som SD-WAN, Secure Access, Cloud security och Zero Trust nätverksåtkomst, säger Lars Berggren, Fortinets Sverigechef.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>