Ingram Micro till final i Visa vägen-priset
Hem DISTRIBUTÖRIngram Micro Ingram Micro till final i Visa vägen-priset

Ingram Micro till final i Visa vägen-priset

Publicerat av: Redaktionen

Juryn för det prestigefulla Visa vägen-priset har utsett Ingram Micro Nordic Logistics i Borås till en av tre finalister i kategorin Årets arbetsgivare.

Visa vägen-priset, som delats ut sedan 2008, går till den eldsjäl och den arbetsgivare som under året har gjort mest för att öppna upp arbetsmarknaden för personer med funktionsnedsättning. Ingram Micro till final i Visa vägen-priset

– Ingram Micro har på ett lika enkelt som självklart sätt integrerat personer med funktionsnedsättningar i sina verksamheter. Genom att bortse från hinder och fördomar har de skapat starka lag där kompetensen alltid står i centrum, säger Jan Scherman, ordförande i Visa vägen-juryn.

De tre finalisterna kommer nu att kallas till en audition, där de ska presentera sitt arbete för en mer inkluderande arbetsmarknad för Visa vägen-juryn. Vilken arbetsgivare och vilken eldsjäl som vinner Visa vägen-priset 2016 offentliggörs på en gala på Rival i Stockholm den 14 november. Galan, som samlar de tyngsta beslutsfattarna inom svensk arbetsmarknad, bjuder också på uppträdanden och inspirerande föredrag.

Läs mer om finalisterna och om Visa vägen-priset på www.visavägen.se

Visa vägen-juryn består av: 

  • Jan Scherman (juryns ordförande), skribent, föreläsare, konsult och styrelseledamot
  • Karl-Petter Thorwaldsson, ordförande LO?
  • Eva Nordmark, ordförande TCO
  • Caroline Berg, ordförande Axel Johnson
  • Kenneth Bengtsson, styrelseordförande i bl.a. Systembolaget?
  • Peje Emilsson, grundare av Kreab, Demoskop, Kunskapsskolan och Silver Life?
  • Anna-Lena Bohm, vice ordförande Svenskt Näringsliv
  • Mats Eliasson, marknadsdirektör Samhall

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>