Ingram Micro utsågs till Årets distributör hos Aruba
Hem EVENTEvent Bevakning Ingram Micro utsågs till Årets distributör hos Aruba

Ingram Micro utsågs till Årets distributör hos Aruba

Publicerat av: Redaktionen

HPE Aruba höll den 4-7 juni sin årliga konferens Atmosphere på Amadria Park nära Šibenik i Kroatien.

Ingram Micro utsågs till Årets distributör hos Aruba 2Under konferensen belönades Ingram Micro med utmärkelsen ”2018 EMEA Distributor of the Year”.

”Detta var en lagprestation. Varje land och alla inblandade i Aruba-affären har lagt mycket energi, tid och personligt engagemang för att vinna detta pris. HPE Aruba är ett av våra fokusområden och ingår i allas vår säljportfölj som en utmärkt möjlighet att växa HPE-verksamheten i alla länder”, säger Goran Hauser, Ingram Micros EMEA Business Development Manager för HPE Aruba.

Denna prestation är också ett resultat av gott samarbete mellan Ingram Micro och HPE Aruba för att uppnå våra gemensamma mål, att öka och utveckla Aruba-affären. Vi tackar HPE Aruba för deras stora stöd och ser fram emot ytterligare ett framgångsrikt år för Aruba på Ingram Micro.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>