Insights Mårten blixt – nordenchef, och EMEA-chefen Wolfgang Ebermann.

Insights Mårten blixt – nordenchef, och EMEA-chefen Wolfgang Ebermann.

Insight fortsätter sin satsning som i stort går ut på att erbjuda mer av affärsutvecklande stöd och molntjänster. Nu handlar det om Office 365.

I ett pressmeddelande klargör man att de nu erbjuder möjligheten för tjänsteleverantörer (service providers) att sälja Office 365 under Microsofts Cloud Solutions Provider Program. Det är ett program som ska ge partnern möjlighet att äga kunden ”till 100 procent” och skapa förutsättningar för att fördjupa relationen med den, bland annat genom att kunna erbjuda egna tjänster i tillägg.

– Vi ser en enorm ökning av intresset för molnlösningar som Office 365, särskilt när de levereras genom kompetenta hostingpartners, kommenterar EMEA-chefen Wolfgang Ebermann.

Det nya molnerbjudandet träder i kraft omedelbart och Insight meddelar att man också siktar på att lansera tjänster som ska underlätta molnflyttar.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>