Inspirationseftermiddag och AW på 3bits med Radar
Hem Nyheter Inspirationseftermiddag och AW på 3bits med Radar i Göteborg

Inspirationseftermiddag och AW på 3bits med Radar i Göteborg

Publicerat av: Redaktionen

Torsdagen den 2 februari kan vi hälsa välkomna till oss på 3bits på Lilla Bommen i Göteborg för en inspirationseftermiddag och AW.

Vi har sett fram emot att få bjuda in till ett fysiskt event och hoppas att du och dina kollegor har möjlighet att komma och prata e-handel och hänga med oss.

Vi börjar kl 15 med lite mingel innan 3bits VD och medgrundare Stefan Winterlén presenterar några trender att hålla koll på samt hur 3bits jobbar för att kunna leverera morgondagens e-handel. Stefan har jobbat med e-handel sedan slutet av 90-talet och har drivit många projekt och sett hur kundresan och köpupplevelsen förändrats genom åren både inom B2B och B2C.

Vid 16 har vi bjudit in Radar Ecosystem som pratar om hur IT-Sverige påverkas i ett tufft geopolitiskt klimat. Radar är Nordens ledande leverantör av lokala och oberoende datadrivna insikter för IT-branschen. Nu pressas såväl leverantörer som IT-köpare av yttre faktorer som inte kan påverkas. Hur ska man agera enskilt som verksamhet och framför allt tillsammans i ett kund-leverantörsförhållande.

Inspirationseftermiddag och AW på 3bits med RadarAvslutningsvis kör Niklas Larsson från vårt kontor i Jönköping ett pass om att driva e-handel med fokus kring hur man kan jobba med nyckeltal och driva trafik och sälj. Att vara e-handlare i dag ställer krav på detaljer och förståelse för all data. Hur kan man bäst utnyttja Googles gratisverktyg till sin fördel? Vilka KPIer är relevanta i dag och hur använder man dem bäst för att driva trafik till sin e-handel? Niklas jobbar som Affärsutvecklare inom e-handel och Gruppchef hos oss på 3bits, innan dess har han lång erfarenhet av e-handel, bland annat som E-handelschef på Scandinavian Photo.

Från kl 17 avslutar vi med en efterlängtad AW – kanske utmanar du oss i shuffleboard eller biljard – eller kan det bli en omgång rundpingis. Vi kan lova trevligt sällskap i kombination med god dryck och tilltugg.

Anmäl dig och dina kollegor på vår eventsida så ser vi fram emot att ses!

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>