Intelligent värld i fokus på Huawei Global Analyst Summit 2021
Hem LeverantörHuawei Intelligent värld i fokus på Huawei Global Analyst Summit 2021

Intelligent värld i fokus på Huawei Global Analyst Summit 2021

Publicerat av: Redaktionen

Idag inleds Huawei Global Analyst Summit 2021 som pågår 12-14 april i kinesiska Shenzhen.

Intelligent värld i fokus på Huawei Global Analyst Summit 2021

Den 12-14 april pågår Huawei Analyst Summit 2021. Online för en internationell publik.

Årets upplaga av konferensen, den artonde i ordningen, fokuserar på Huaweis vision för en intelligent värld år 2030.

Hela konferensen streamas online för en internationell publik.

Huawei Global Analyst Summit arrangerades för första gånger år 2004 och har hållits varje år sedan dess. Årets konferens blir på grund av pandemin ett hybridevent som pågår både på plats i kinesiska Shenzhen och online. Bland deltagarna finns branschexperter från hela världen som under tre dagar kommer att diskutera och dela sina insikter om branschtrender, tekniska innovationer och globala samarbeten.

Årets tema är ”att bygga en fullt uppkopplad och intelligent värld” och på konferensen kommer experterna bland annat att diskutera:

  • Hur informations- och kommunikationsteknik (ICT) kan användas för att skapa löpande värde för kunder
  • Vilka åtgärder som krävs för att branschen ska växa och kunna bygga ekosystem som möjliggör framgång för alla inblandade parter
  • Hur vi kan möjliggöra öppen innovation och inkluderande utveckling för att skapa större värde för samhället

Bland huvudtalarna finns William Xu och Eric Xu från Huawei samt experter från bland annat China Mobile, China Telecom Guangxi, Shanghai Baosight Software och Nreal (Wuxi) Technology.

Eric Xu, Huaweis roterande ordförande, betonade i sin första presentation att vi framöver kommer befinna oss i en komplex global miljö där covid-19 och en geopolitisk osäkerhet skapar utmaningar för alla organisationer, företag och länder.

– Vi tror att digital teknik möjliggör nya lösningar på problem vi alla står inför. Huawei kommer att fortsätta att förnya och driva digital transformation framåt tillsammans med våra kunder och partners för att bygga en fullt uppkopplad och intelligent värld, sa Eric Xu.

Idag den 12 april invigs konferensen och sedan pågår en rad parallella spår inom allt från 5G och intelligenta molnnätverk till gröna datacenter och smarta städer från tidig morgon till sen kväll 13-14 april.

Se online streaming här

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>