Intersystems stärker sitt nordiska erbjudande genom nytt avtal med First Line Software
Hem Nyheter Intersystems stärker nu sitt nordiska erbjudande genom nytt avtal med First Line Software

Intersystems stärker nu sitt nordiska erbjudande genom nytt avtal med First Line Software

Publicerat av: Redaktionen

First Line Software är ett mjukvaru- och dataingenjör företag som utvecklar EOT-lösningar (Enterprise of Things).

Man erbjuder digitala tjänster till sina kunder likt webbplatser, e-handelslösningar och mobila applikationer.

Bolaget arbetar även med större projekt såsom sjukhussystem och att bygga logistik- och intralogistiklösningar.

Likheterna med InterSystems serviceutbud är med andra ord tydliga och de båda företagen har samarbetat i närmare 20 år. Nyligen valde man att fördjupa detta samarbete genom att teckna ett globalt avtal som ger ett stöd till marknaden som inte fanns tidigare.

– Nu har vi ett heltäckande avtal vilket gör att vi inte bara är en partner och återförsäljare, utan även kan komma in som implementationspartner eller underkonsult till InterSystems. Det finns inte längre några begränsningar i samarbetet, förklarar Marcus Portström, VP of Strategic Alliances på First Line Software.

Även tidigare har First Line Software kunnat arbeta med partners och kunder till Intersystems. Det nya avtalet blir dock en form av attest på företagets förmåga och erbjudande.

– För kunden innebär det ingen större förändring. Men att få den här kvalitetsstämpeln som det fördjupade samarbetet med InterSystems innebär ger oss samtidigt en bättre väg in på den nordiska marknaden, säger Marcus Portström.

Intersystems stärker sitt nordiska erbjudande genom nytt avtal med First Line Software

Johan Nordström, försäljningschef på Intersystems

Det nya fokuset på Norden innebär att InterSystems och First Line Software stärker den gemensamma närvaron på den nordiska marknaden och skapar ett kunderbjudande som är strået vassare. Bland annat kommer Intersystems att dra nytta av First Line Softwares tekniska expertis och implementations tjänster på olika områden.

– Att bredda erbjudandet och öka kunskapen kring våra produkter på den nordiska marknaden har blivit än viktigare till följd av covid-19-pandemin. Bland annat jobbar First Line Software med olika standarder inom klinisk forskning, såsom OMOP/CDM och i2b2, vilket öppnar upp en möjlighet för Intersystems att arbeta med nya kunder. Det är vi mycket glada för och vi ser fram emot det fördjupade samarbetet, säger Johan Nordström, försäljningschef på Intersystems.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>