Inuit expanderar söderut

Inuit tar steget och öppnar nytt kontor i södra delen av Sverige. Kontoret är placerat i Värnamo.

Det är i första hand en person som kommer att täcka området med att supportera kunder och partnerns som använder och säljer ServiceDesk Plus och Support Center Plus från inuits leverantör ManageEngine. Tanken är att kontoret skall expandera i inuitframtiden och breddas i och med att behovet ökar.

De har haft en fantastisk kundtillströmning i den södra delen av Sverige, därför känns det nödvändigt för oss att ha en mer lokal närvaro för kunna erbjuda bättre support till våra kunder och partners, säger Erik Tjärnqvist, Produktchef för ManageEngine på Inuit.

Det mesta går idag sköta på distans men vi tror att en lokal närvaro fortfarande är en fördel.
”Konstigt att lägga ett kontor i Värnamo tycker säkert många men för oss passar det alldeles utmärkt”, säger Erik. ”Det är lika långt eller lika nära till alla, ungefär som Stockholm. Många tänker nog att Göteborg eller Malmö vore en bättre placering men tittar man på det så har vi många kunder på östra sidan som Kalmar och Växjö, eller norr över som Jönköping och Linköping. Från Värnamo är det lika ”nära” till alla oavsett plus att de går bra att ta sig till Stockholm på ett smidigt sätt. ”

Kontoret ligger beläget i den historiska Gummifabriken som är en växande mötesplats alldeles intill tågstationen, på bästa läget i Värnamo. Här verkar näringsliv, utbildning och kultur med en gemensam agenda för tillväxt. I Gummifabriken bedrivs en väl avvägd mix av såväl offentliga som privata verksamheter med fokus på kunskapsgenererande och innovation.

Det erbjuds massor av föreläsningar, utbildningar, 3D-café, musikcafé, kompetensakademi, företagsfabrik, teknikcenter, möten och konferenser.

Post Comment