Inuit inleder samarbete med F-Secure
Hem Säkerhet Inuit samarbetar med F-Secure

Inuit samarbetar med F-Secure

Publicerat av: Redaktionen

Inuit och F-Secure har ingått ett samarbete på den svenska marknaden.

Inuit kommer att arbeta nära F-Secures kunder genom att stötta partners med värdeadderande försäljning.

F-Secure kompletterar Inuits nuvarande säkerhetserbjudande med lösningar som endpoint detection and response (EDR) och skydd för Office 365.

Inuit har lång erfarenhet inom distribution av komplexa lösningar. Genom att arbeta mycket nära ett mindre antal tillverkare som alla är ledande inom sina områden agerar Inuit som en förlängning av deras verksamhet med lokal expertkompetens.

– F-Secure sticker ut en hel del från andra företag i branschen, säger Åke Wieslander, COO på Inuit. Via deras lösning, som är en slags hybrid mellan managerad SOC och ett traditionellt endpoint-skydd, kan kunden själv enkelt eskalera hot direkt till en experttekniker som arbetar med och forskar kring cyberhot dagligen. Denna typ av tjänst har blivit en framgångsfaktor för företag i alla storlekar.

F-Secures lösningar hjälper kunder att aktivt skydda sig mot alla typer av cyberhot, inklusive ransomware och nätfiske och har skapat sig ett bra rykte och ett starkt varumärke på den svenska marknaden, vilket bidrog till att Inuit valde att inleda ett samarbete med F-Secure.

Inuit inleder samarbete med F-Secure

– Med Inuit kan vi skala vår organisation med kompetenta personer som kan förklara komplexa säkerhetsproblem, säger Martin Lindgren, Sverigechef, F-Secure. Inuit är ingen klumpig jättekoloss. De prioriterar verkligen kundnöjdhet och att skapa ett tydligt mervärde för både oss och för våra kunder. Dessutom fungerar personkemin bra företagen emellan, vilket är jätteviktigt för oss. Vi är stolta och glada över att nu starta samarbetet.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>