Inuit tar in Grey Wizard – en molnbaserad säkerhetstjänst som skyddar webbplatser mot DDoS- och cyberattacker

IT-distributören Inuit utökar sitt erbjudande inom säkerhet och molntjänster med Grey Wizard.

Inuit tar in Grey Wizard – en molnbaserad säkerhetstjänst som skyddar webbplatser mot DDoS- och cyberattacker 1De erbjuder en molnbaserad säkerhetslösning för att skydda webbplatser och IOT-nätverk från cyberattacker.

Tjänsten skyddar IT-infrastrukturen från DDoS-attacker, informationsstöld, skadliga BOT:ar och andra digital hot. Dessutom får du en snabbare och mer tillförlitlig webbplats genom Grey Wizards content delivery network (CDN).

Att Grey Wizard Shield är en molntjänst ger flera fördelar som att den är skalbar vid belastningstoppar och att det inte finns något behov av intern expertis, samt att du är igång på 5 minuter. Detta i kombination med en bra prisbild möjliggör för små och medelstora organisationer att förbättra sitt skydd mot DDoS- och cyberattacker.

Samarbetet innebär att Inuit etablerar Grey Wizard på den svenska marknaden och i Inuits partnerkanal.

– Den externa hotbilden har blivit komplex att bemöta vilket har resulterat i att det ofta är endast de större företagen som har resurser att skydda sig på ett effektivt sätt. Det vill vi ändra på med Grey Wizard Shield som är ett molnbaserat skydd för webbplatser som passar alla organisationer och lämpar sig väl för driftpartners, säger Thorir Eggertsson, VD på Inuit.

Under 2018 har Grey Wizard påbörjat sin europeiska expansion och de är glada att ha Inuit med på resan.

– Grey Wizard är oerhört glada över att jobba med en så erfaren distributör som Inuit. Vi ser Inuit som en perfekt partner för oss och ser fram emot att börja vår resa tillsammans, säger Wojciech Maciejewski, Global Business Development Manager på Grey Wizard