Inuit tar in Zero Trust leverantören Safe-T
Hem Säkerhet Inuit tar in Zero Trust leverantören Safe-T

Inuit tar in Zero Trust leverantören Safe-T

Publicerat av: Redaktionen

Inuit utökar sitt erbjudande inom säkerhet genom det nya samarbetet med Safe-T och kan nu erbjuda marknaden en lösning inom Zero Trust Network Access som hjälper organisationer att integrera Zero Trust i sin nuvarande IT-miljö.

Inuit tar in Zero Trust leverantören Safe-T

Thorir Eggertsson, VD på Inuit

Lösningen från Safe-T heter ZoneZero och tar bort behovet av att designa om nätverket och åtkomstflödet för Zero Trust samt har stöd för alla typer av åtkomstmetoder inklusive VPN.

– Nu när organisationer har löst de flesta praktiska sakerna med att medarbetarna arbetar på distans så kommer fokus framöver att vara att göra distansarbetet så säkert som möjligt. Samarbetet med Safe-T breddar vårt erbjudande så vi kan hjälpa våra kunder och partners att införa Zero Trust utan att bygga om IT-miljön, säger Thorir Eggertsson, VD på Inuit.

ZoneZero låter dig lägga till en högre säkerhetsnivå i din befintliga infrastruktur för att förbättra din VPN, möjliggöra äkta multifaktor- och kontinuerlig autentisering till dina servicesessioner samt autentisera enskilda sessioner vid användning.

ZoneZero uppnår detta klientlöst med sömlös integration i din infrastruktur med en snabb implementationstid.

– Vi är stolta över vårt samarbete med Inuit som kommer att marknadsföra och distribuera Safe-T:s ZoneZero lösningar i Sverige för att hjälpa sina kunder att säkerställa säker åtkomst hela tiden, oavsett om de använder VPN, ansluter intern personal eller ger tillgång till externa användare. Vi ser fram emot ett fruktbart partnerskap med Inuit och att se våra lösningar hjälpa fler organisationer i Sverige, säger Avi Rubinstein, Chief Business Officer på Safe-T.

ZoneZero – Zero Trust Network Access

Safe-T ZoneZero hjälper dig att:

  • Isolera känsliga applikationer – Håller applikationer dolda genom att autentisera dina användare innan du ger åtkomst.
  • Förstå användarnas beteende – Inbyggd User Behavior Analytics (UBA) för att få djupgående insikter om dina redan autentiserade användare, för att upptäcka och förhindra insiderhot.
  • Förutse attacker innan de inträffar – ZoneZero använder machine learning för att varna när det finns indikationer på attacker innan de inträffar.
  • Förbättra användarupplevelsen – sömlös integration som inte stör användarna samt att det är enkelt att hantera för IT-personal.
  • Minimera exponeringen av applikationer och filer – Användare beviljas åtkomst först efter autentisering baserat på deras behörigheter.
  • Ta full kontroll – Du ställer villkoren; helt skalbar och flexibel för att möta ditt behov.
  • Flexibel implementation – Välj mellan moln, on-premises eller hybrid efter dina behov.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>