ManageEngine lanserar SaaS-version av Analytics Plus
Hem NyheterMolntjänster Inuits leverantör ManageEngine lanserar SaaS-version av Analytics Plus

Inuits leverantör ManageEngine lanserar SaaS-version av Analytics Plus

Publicerat av: Redaktionen

Inuits leverantör ManageEngine, IT Management divisionen av Zoho, gör dess IT-analysprodukt Analytics Plus tillgänglig som ett SaaS-tjänst vilket gör det möjligt för användare att sätta upp en fullt fungerande, integrerad analysplattform på under 60 sekunder.

Denna lansering fullbordar ManageEngines vision att göra Analytics Plus tillgängligt var som helst, det vill säga att göra det enkelt för en organisation att använda analysverktyg på privata eller offentliga moln som AWS och Azure.

”Analytics Plus är en kraftfull analysplattform som kombinerar data från många olika källor och genom att göra den tillgänglig som SaaS-lösning öppnas nya möjligheter med nya integrationer och ökad skalbarhet”, säger Erik Tjärnkvist, produktchef på Inuit.

IT-driften är numera strukturerad på ett sätt som motiverar användningen av flera övervakningsverktyg och tekniker för att säkerställa driften för verksamheten och tillgänglig dygnet runt. Även om dessa IT-verktyg ger insyn i deras verksamhetsområde misslyckas de med att ge en fullständig insyn i IT som helhet och det kostar både tid och ansträngning att samla in insikter.

Analytics Plus nya molnerbjudande kompletterar IT-applikationsstacken genom att skapa en grund för integrationer så att att organisationer kan ansluta till en mängd datakällor och komma igång snabbare, öka produktiviteten och minska utgifterna för ökad lönsamheten.

ManageEngine lanserar SaaS-version av Analytics Plus

Analytics Plus, ManageEngines IT-analyslösning, är nu tillgänglig i molnet för att göra det möjligt för användare att analysera sin IT-data visuellt och samla in insikter.

”På ManageEngine har vi sett flera digitala transformationstrender under de senaste två decennierna i alla branschvertikaler: snabbt molninförande, ett behov av att skapa en datacentrerad kultur och behovet av avancerad AI för att sålla bland data och etablera korrelationer, prioritera händelser samt eliminera behovet av mänskligt ingripande i dataanalys”, säger Rakesh Jayaprakash, produktchef på ManageEngine.

”Det är därför vi har lanserat molnversionen av Analytics Plus – en kombination av vår 20+ år av expertis med molnfördelar som flexibilitet, smidighet och skalbarhet för att hjälpa till att förstärka strategiskt beslutsfattande med insikter som är snabba, pålitliga och kontextuella. ”

Förutom molntjänsten av Analytics Plus kan lösningen installeras på lokala servrar (Windows- eller Linux), Docker eller på molnplattformar som AWS, Azure och Google Cloud.

IT och Business App Connectivity för att spåra IT-prestanda holistiskt

Analytics Plus integrerar redan nu med mer än 40 affärsapplikationer som Microsoft Dynamics CRM, Stripe, SurveyMonkey, Google Analytics, Xero, QuickBooks, Salesforce CRM och LinkedIn tillsammans med över 30 IT-övervakningsapplikationer som SolarWinds, Nagios, Splunk, DataDog, AppDynamics och OpenNMS för att hjälpa IT att få en helhetssyn över hur IT levererar. Stöd för dessa nya appar kommer att göra det möjligt för IT att mäta ROI på IT-avkastningen tillsammans med hur IT har bidragit till att uppnå affärsmål.

Kontextmedveten AI för att leverera intelligens på domännivå

ManageEngine har också förbättrat sin inbyggda AI-assistent med intelligens på domännivå för att överbrygga klyftan mellan data och beslutsfattare. ”Kontextuell AI (artificiell intelligens) kan leverera de mest avgörande insikterna i stor skala som kommer att tilltala IT”, säger Jayaprakash.

Analytics Plus kontextmedvetna AI gör det möjligt för användare att:

  • Upprätta samband mellan data från olika applikationer och datakällor
  • Sanabbt identifiera möjligheter och hot
  • Få detaljerade insikter i aspekter av IT-drift och verksamheten som kanske inte är möjliga annars

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>