InvisibleShield lanserar skärmskydd för nya Samsung S10
Hem Produkt NyheterMobilerSamsung InvisibleShield lanserar skärmskydd för nya Samsung S10

InvisibleShield lanserar skärmskydd för nya Samsung S10

Publicerat av: Redaktionen

InvisibleShield, ett ZAGG-företag och den ledande globala innovatören inom skärmskydd, lanserar idag tre olika skärmskydd för nya Samsung S10e, S10 och S10+. InvisibleShield Ultra Clear, Glass+ VisionGuard och Glass+.

InvisibleShield lanserar skärmskydd för nya Samsung S10Alla InvisibleShields skärmskydd är speciellt utformade för skydd mot slag och repor samt håller hög bildskärpa och är lätta att applicera. Glass+ VisionGuard har dessutom en EyeSafe-teknik för skydd mot skadligt blått ljus (HEV). Varje skärmskydd har certifierats för att uppfylla Samsungs krav via Samsung Mobile Accessory Partnership Program (SMAPP).

InvisibleShield Ultra Clear

InvisibleShield Ultra Clear är ett extremt klart och otroligt slag- och reptåligt skärmskydd som är kompatibelt med Samsungs senaste modell. En glasliknande yta ger avancerad klarhet som gör att de skarpa bilderna och de livfulla färgerna på skärmen bevaras. Ultra Clear har en tunnare design, jämfört med många andra skärmskydd, vilket ger en bättre beröringskänslighet. Skyddsfilmen Ultra Clear är också utrustad med självläkande nano-memory-teknik som läker mindre repor och smuts. Det garanterar att användarnas enheter är skyddade hela tiden.

InvisibleShield Glass+ VisionGuard

Skärmskyddet VisionGuard har ett Eyesafe-lager som skyddar mot skadligt blått ljus (HEV), samtidigt som det behåller färgerna och ger ett kraftfullt skydd för skärmen. VisionGuard har en ytbehandling som ger hög resistens mot repor och via InvisibleShields egna Ion Matrix-teknik bevarar skärmskyddet den glasliknande känslan av displayen. Den släta tempererade glaslösningen ger en hög beröringskänslighet och håller skärmarna lika fina som när de är helt nya.

InvisibleShield Glass+

Glass+ ger en slät och fin känsla som ökar bildskärpan, hållbarheten samt resistens mot repor och smuts. Glaset är tillverkat av flera skyddsskikt som skyddar mot fall och repor. Glass+ har visat sig leverera tre gånger ökat skydd mot slag än en oskyddad skärm. En oljebeständig yta förhindrar att fingeravtryck ackumuleras, vilket hjälper till att hålla skärmen snygg. Ion Matrix-tekniken stärker, polerar och eliminerar brister, vilket gör skyddet mer hållbar än traditionella härdade skydd.

– Många av oss lever ett liv på språng och det är viktigt att våra enheter skyddas var vi än befinner oss. Som företag ger vi konsumenterna möjlighet att njuta av sina digitala enheter och förbättra sin mobila livsstil. Det gläder oss att få presentera vår senaste lösning Ultra Clear för nästa generations Samsung-enheter och vårt innovativa Glas+ VisionGuard skärmskydd till S10e, säger Gavin Slevin, vd på ZAGG International.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>