IoT-lösning från Telenor Connexion en viktig ingrediens för världsledande glassmaskinstillverkaren Carpigiani
Hem NyheterInternet Of Things IoT-lösning från Telenor Connexion en viktig ingrediens för världsledande glassmaskinstillverkaren Carpigiani

IoT-lösning från Telenor Connexion en viktig ingrediens för världsledande glassmaskinstillverkaren Carpigiani

Publicerat av: Redaktionen

Caprigiani förlänger sitt avtal med Telenor Connexion med ytterligare tre år då företaget planerar att expandera sitt erbjudande av smarta glassmaskiner.

Carpigiani, marknadsledande inom glass- och gelatomaskiner, har förlängt sitt avtal med Telenor Connexion, den ledande nordiska leverantören av affärslösningar för uppkopplade produkter och tjänster, även kallat Internet of Things (IoT), med ytterligare tre år.telenor

Italienska Carpigiani tillverkar över 10 000 glassmaskiner per år. Majoriteten exporteras över hela världen till såväl små lokala glassbutiker som till stora globala snabbmatskedjor.

– När vi skulle välja IoT-partner var global kapacitet, flexibilitet och pris avgörande faktorer och Telenor Connexion placerade sig i topp inom alla tre områden, säger Giovanni Virgilli, chef för IoT-lösningar hos Carpigiani. När vi nu planerar att skala upp vårt erbjudande ger Telenor Connexions globala lösning med 400 partnernätverk en smidig expansion.

Telenor Connexion har utvecklat och levererat IoT-lösningar till Carpigiani sedan 2010. Med en så kallad Managed Connectivity-lösning kan Carpigiani erbjuda sina kunder ett uppkopplat servicesystem baserat på den faktiska användingen av glassmaskinerna. På så sätt underhålls och servas maskinerna på ett optimerat och anpassat vis.

– Vi är väldigt stolta över att få stötta Carpigiani när de fortsätter att utveckla sina innovativa och smarta tjänster i global skala. Carpigiani är ett bra exempel på ett traditionellt företag som använder sig av de möjligheter som uppkopplade lösningar ger för att differentiera sig och ligga steget före i utvecklingen, säger Mats Lundquist, VD på Telenor Connexion.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>