ISE 2020 – Panasonic visar ny IP/IT-Centric plattform för sömlös länk mellan projektion, display och kameralösningar

Panasonic visar framtiden för glas-till-glaslösningar för AV-världen på ISE 2020.

ISE 2020 - Panasonic visar ny IP/IT-Centric plattform för sömlös länk mellan projektion, display och kameralösningar 1Med sin senaste IP/IT-centric plattform, den saknade länken, kommer företaget visa hur den kompletta kedjan av innehållsproduktion från filmupptagning och mixning till distribution och visning kan förenklas. Konvergensen mellan AV- och IP-lösningar kommer att visas på Panasonics eSports Arena, tillsammans med en serie andra omvälvande upplevelser och lösningar. Panasonic kommer även att introducera ett antal nya teknologier, inklusive den nya superkompakta och lätta 30 000 lumen laserprojektorn.

eSports Arena

eSport är den snabbast växande sektorn inom AV-branschen och med anledning av detta har Panasonic skapat sin egna eSports-arena där besökarna kommer att bjudas in att tävla i realtid.

Arenan kombinerar Panasonics senaste innovationer för  liveunderhållning och AV-branschen, såsom den nya IP/IT-centric plattformen, 8K ROI-kamera och 4K-switcher med kraftfulla laserprojektorer i 4K, som exempelvis världens lättaste, mest kompakta 50 000 lumen 4K-laserprojektor och storformatskärmar. Besökare kommer även få en glimt av den kommande nya superkompakta 30 000 lumenprojektorn.

Digitalmuseum

Genom att använda vägg- och golvprojektion kommer Panasonic att skapa en verkligt omvälvande och oförglömlig upplevelse i form av en interaktiv digital museumsutställning i realtid. Attraktionen kommer att skapas genom att kombinera Panasonics laserprojektorer med världens första kortskjutande lins med zero offset, zoom och lens shift, samt exklusiva 4K-displayer.

Innovativa AV-lösningar

Gå in i Panasonics tekniska värld och utforska den fulla kapaciteten av sömlösa AV-lösningar. Med ett omfattande utbud av projektorer, linser och professionella skärmar kommer besökare förstå hur Panasonic kan bidra till att minska totala ägandekostnader och uppmuntra innovation till skapande av spännande upplevelser i alla typer av miljöer.

 Aktivt lärande

I sitt banbrytande klassrum kommer Panasonic visa hur den senaste visuella ProAV-tekniken kan förbättra inlärning och interaktioner på distans, vilket frigör lärare till att bygga studentcentrerade, aktiva lärandemiljöer. Här kan ambitiösa studenter arbeta i små grupper med interaktiva skärmar och därefter dela resultat på större projektionsskärmar.

Affärssamarbete

I framtidens interaktiva mötesrum kan deltagarna ta plats för en praktisk upplevelse av Panasonics breda utbud av samarbetslösningar. Från trådlösa presentationssystem till exklusiva allt-i-ett -lösningar för skärmvisning till kostnadseffektiva sätt att skapa, spela in och dela innehåll på.

“Besökare som deltar i Panasonics upplevelser på ISE kommer upptäcka nya hisnande möjligheter med våra integrerade AV-lösningar i en mängd olika affärs-, utbildnings- och underhållningsområden och inspireras till att se nya möjligheter i sina egna liv”, sade Hartmut Kulessa, Europeisk marknadsföringschef på Panasonic Business.