IT-Distributören EET Europarts i samarbete med MyCloudOffice och Tely

EET Europarts som finns representerat i 26 länder med över 42 000 återförsäljare har framgångsrikt distribuerat ett stort antal videokonferens system i Europa. För att ytterligare stärka sitt erbjudande presenterar man nu ett strategiskt viktigt samarbete med den amerikanska videokonferens tillverkaren Tely och MyCloudOffice.

“Vi har arbetat väldigt hårt för att skapa ett videokonferens paket som är nyckelfärdigt och enkelt att implementera hos kund. Vi jobbar alltid efter devisen att alla ska kunna vara med i ett möte oavsett var man befinner sig eller vad man använder för teknik.” Säger Stefan Friis en av grundarna till Accessnord som producerar MyCloudOffice.

Videoconference-300x300
Stefan Friis fortsätter med att säga “Att kunna leverera ett förinstallerat videokonferenssystem direkt från hyllan som vem som helst kan installera med bara tre kablar och sen vara “up and running” är vi nog ensamma om på marknaden.”
“Vi på EET Europarts arbetar ständigt med att utveckla vårt sortiment av väl-renommerade produkter som passar våra återförsäljare och skapar mervärde” säger Kristian Keber, Försäljningschef på EET Europarts. “Vi ser just nu ett stort behov av Tely i kombination med en bra molnbaserad videokonferens-tjänst som MyCloudOffice.”

“Samarbetet mellan Tely och MyCloudOffice erbjuder en nyckelfärdig videokonferenslösning som verkligen fungerar och erbjuder alla att vara med i ett distansmöte. Jag är verkligen spänd av förväntan över hur EET´s kunder kommer att använda och få snabb ROI tillsammans med Tely och MyCloudOffice” säger Amit Walia, EMEA VP & GM of Tely.

Post Comment