Implementerar VDI i VD-utmaningen
Hem Nyheter IT Gården bästa Dell-partnern

IT Gården bästa Dell-partnern

Publicerat av: Redaktionen

IT Gården i Landskrona har anledning att fira lite extra i helgen.

Den förhållandevis lilla återförsäljaren blev idag nämligen utnämnda till årets svenska partner av Dell, under konferensen Partnerdirect Solutions i Paris.

Och inte nog med att de blev årets partner, de fick också utmärkelsen ”Platinum partner of the year”. Medan det första priset går till den partner i respektive land som presterat bäst delas det senare bara ut till partner i fyra länder i EMEA. Vinnarna sägs vara de som ”utmärkt sig speciellt med sitt engagemang”.
– IT Gården har visat ett stort engagemang och en vilja att ta till sig Dells produktutbud, man har certifierat sig till högsta nivå, implementerat flertalet produkter i sin egen miljö för Demo, deltagit i diverse event och visat en vilja som fått samarbetet och affärerna att blomstra, säger Dells svenske kanalboss Anders Kalmerström i ett uttalande.

IT Gården grundades 1999, har 65 anställda som alla äger en del av bolaget, och omsätter cirka 100 miljoner kronor.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>